[silindi] DilanM geçip gidiyor ama inan bişey kalmıyo çok rahatlıyosun dogumdan sonra acını anlamıyosun hiç. benim dikişim varsı içten çok dıştanda 4 tane o dogum acısından sonra onları hiç hissetmedim bile 😂
Marryy DilanM valla hastanede epidural olsa bile benim gibi nasipsiz olursan yine vuramıyorlar benim kanımda sorun çıktı epidural yapamayız dediler ilk doğumumdu tüm acıyı yaşadım🥶
DilanM Marryy sorun olmazsa sırf hastanede yok dıye olamazsam o daha kötü ya ıste acaba hastane degısmeye deger sebep mı, doktorum da böyle donuk Bı tip o yuzden kararsızım ama esım ıstemıyo doktoru degısmek aman cıkmaz sokaktayım ben galıba kardes
Marryy DilanM imkanın varsa değiştir tüm ağrıyı yaşamış biri olarak söylüyorum o an ölmek istiyorsun.. benim acı eşiğim düşükte olabilir ben kaldıramadım belki sen benim kadar hissetmezsin
Mirayse1 DilanM izmirdeki medikalde vardı bn orda yapmadım doğumu gerci amacyaptığım hastanede de lanet olsun yaptırdığıma perişan etti bni ikincide düşünmüyorum. Bnm sanssızlığım
DilanM Marryy çok istiyorum değiştirmek ama lanet olsun ki eşim maalesef memnun doktordan değişmiyor başka doktora gidince ya da zorla epidural olursan bebeğe ya da sana bişey olursa sorumlusu sensin diyor.
Unlukacar DilanM canım bende Pendik medicalpark a gidiyorum sen maltepedekine gidiyorsun ben fiyat öğrenmek için gittiğimde epidural isterseniz +fiyat ekleniyor demişlerdi bence sizin hastaneden kaynaklı yapacak kimse olmadığı içindir ki normalde bi çok hastane de yapıyor
DilanM Unlukacar ay o an fiyat düşünmez ki insan, ama hastanede doğum yapan var mı memnun mu cok merak e dıyorum burda
Unlukacar DilanM tabi ki öyle ama biz ilk Muayne olmaya gittiğimizde fiyatları almıştık bize öyle Bilgi vermişlerdi benim arkadaşım toprak hastanesindeyken orası doğum yapmıştı çok memnun kalmıştı bende Pendik medicalpark ta doğum yapacağım 🙏🏼
DilanM Unlukacar inşallah sağlıkla doğar minikler, peki sizin hastanede hiç bebeğin yüzünü gösterecek kalitede makine var mı ya biz bir kez bile göremedik koca hastane makine çok iyi değil göremiyoruz dedi doktor
Unlukacar DilanM Amin canım inşallah bizim cihazlar yeni canım 26 haftalığız biz hareketlerini net görüyoruz üz hatlarınıda hatta doktorda bende eşime benzettik 😍 detaylı ultrason cihazları da çok iyidi doktorumuzdan da çok memnun kaldık ben Kartal Esentepe de oturuyorum ama Pendik’e gidiyorum doktorum iti olduğu için