Beyzasahin ebru-33 ben 14 kilo aldim 1 hafta icinde hepsi gitti simdi yine 48 kiloyum💃🏻 Dogumdan hemen sonra karnimda dümdüzdü ona şaşırmıştım çünkü yine 6 aylık gibi durur diye düşünmüştüm ama bebeğin çıkmasıyla düzdü🙈
Asenadgdvrn80 ebru-33 ben doğum yaptım 2 gün de tüm sisligim indi ve kızım 3 kilo doğdu kızıma 6 kilo çıkarsak 10 kilo gitmişti bende çok zorlandım ama ilk bebekte şuan 1 sene olcak eski kilomdayim 2 ay emzirmeme rağmen emzirerek kilo verilmiyor verenler mucize bence 😁
Degisken 6 kilo aldım .3 kilo bebeğim doğdu. Ama ben eve geldiğimde sadece 1 kilo vermiştim . Nasıl oldu bu bende anlamadım:) tartılmıyorum şimdi korkumdan..
Fatmanurkor94 Kızımda 20 kilo almıstım dogumdan sonra 6 kilo gıttı 9 ayda tamamen eskı kıloma donmus tum ama gobegım kaldı ama bu hamilelikte sımdıden korsemı aldım gobek kalmamsı ıcın
ebru-33 Fatmanurkor94 genetik meselesi heralde. kiminin kaliyor. kiminin hemen gidiyor. insallah gider sizinde
Fatmanurkor94 ebru-33 sardım karnımı ılk zamanlad sonra korse gıydım ama dar degıldi buyuk tu amacsızca oldu yani bunda tamamen yok etmek istiyorum kılolu bırı degılım o yızden gobek kalınca cok goze batıyor 50 kılosun ve gobek kalıyor
ebru-33 Asenadgdvrn80 kiloyu kolay veririz insallah. bebek saglikli gelsin. sonrasi sporr diyet. veririz insallah
Asenadgdvrn80 ebru-33 spora gidemeyen bayanlar oluyor diyetisyene gidemeyenler evden çıkmayanlar oluyor ister istemez çoğu insanın piskolojisi bozuluyor