UrasEgeninannesi Deletedmom417 ben kıyafet falan aldım müslin battaniye aldım gayet güzel geldi memnun kaldım 😊
Ayseannesi Deletedmom417 kumaşlar iyi pamuk ve yumuşak ama dikiş kalitesinden çok bir performans beklememek gerekiyor
mls23 Deletedmom417 ben alt üst takim aldim bide 5 li hastane cikisi felan almistim gayet iyi geldi uygun biraz terddutte kalmistim ama memnun kaldim 😊
Deletedmom417 Tuce07 bakım seti alicam bende🙈nasil iyimi neler var icinde birde resim atsan vok güzel olur ates ölçer falan iyimi ya😕
Tuce07 Deletedmom417 burun temizleme ateş ölçer tırnak makası tarak falan tam hatırlamıyorum şuan ama ateş ölçeri falan iyi çalışıyor. Şuan evde değilim resmini çekip atamıyorum 🙈
UrasEgeninannesi Deletedmom417 bakım seti olarak almadım gereksiz geliyor :) tırnak makası, saç tarağı falan aldım e bebek ten
Ayseannesi Deletedmom417 he makas tarak falan ayrı ayrı aldım çünkü setin içinde gereksiz şeyler oldugunu düşünüyorum
UrasEgeninannesi Deletedmom417 sette gereksiz kullanmayacağım şeyler olduğunu düşündüğüm için set almak istemedim ben