Ceylanaydemir Kızlarrrr 11 haftalıkken doktorum kıza benziyor demişti kendimi kıza hazırlamıştım Bugün oğlum olacağını öğrendimm umarım bi daha demişmez böyle bişey yaşayan var mı 😂😂
Aysenurgcrdr Ceylanaydemir 15. Haftada kıza benziyor dedi 20.Haftada oğlum olacağını öğrendim bende😊 sağlıkla kucağımiza alalım inşallah🧿🤲🏻
Karadenizf Ceylanaydemir 13. Haftada bacak arası bomboştu kız dedi hadi %10 yanılma payım olsun ama kız bu dedi. Annem bi sürü hazırlık yaptı 16. Haftada tekrar gittik ki erkek 😁😁😁
elifhd Ceylanaydemir Aysenurgcrdr Karadenizf kızlar siz yine iysiniz bizim bi akraba gecen hafta doğum yaptı oğlu olacagını sanıyodu kızı oldu nasıl oldu bilmiyorum bazı bebekler göstermiyolar doğana kadar onu anlayabiliyorumda bastan sona kadar hiç mi anlaşılmadı yada doktor net değilde dememiş hiç değişik bi durum şu teknolojide heleki🤷🏼♀️
Ceylanaydemir Karadenizf 😂😂 Benimde ablam yurt dışında senede bir kere geldiği için bir valiz kız eşyası alıp getirmiş ama sürpriz oğlum olacak 😂
Ceylanaydemir Esrae2 evet çok erken ama ben hiç sormadan söyledi biliyodur bişry görmüştür heralde dedim 😄
betul2009_ Ceylanaydemir ben de 13 de kız dediler 20 de erkek olduğunu öğrendim oluyor böyle şeyler sanırım ama erkek olduğuna emin gibiyiz alışverişe başladım sonucta kız olmaz herhalde 😂
Crnsmt 14de kıza benziyor dediler 18+2de erkek olacağını öğrendik pipisi alenen ortadaydı bizim oğlanın 😂
Mucize53 Ceylanaydemir benim de 11 de kız dedi 15+2 de oğlum olacağını öğrendim şuan tekrar değişir diye alışveriş bile yapamıyorum… 😁😁😁😁
Aliyecapa Mucize53 16. Haftadan önce yapmayın benim 16 da kesinleşti detaylı ultrasonda başka yere gitmiştim 20. Haftada o doktorda kız deyince emin oldum😊
Mernana Ceylanaydemir canım 20 haftalığım ilk erkek dediler sonra kız sonra yine erkek şimdide kız diyorlar daha belli değil yani cinsiyetimiz 😃 olabiliyor canım doktorun kesin konuşana kadar bekle 🤗
Ceylanaydemir Mernana bu defe kesin konuştu bacaları baya açıktı belli ama bilemiyorum 😄 kendimi kızım olucak diye hazırlamıştım bi tuhaf oldum
Laylaaaa121212 Ceylanaydemir maşAllah rabbim esirgesin sağlıkla kucagına al ❤️ Erkek bebekker daha çabuk canlanır elleri ayakları oynar diyolar sen ultrasonda şahit oldun mu böyle bişeye