BusraTass Selam kızlar, etlik zübeyde hanım da kürtaj olanlar var mı? Uyutuyorlar mı acaba ? Haberlerde görmüştüm uyutmuyorlar vs denmişti.
Meriwa BusraTass en son gidiceğin hastane olsun orası bence bu kadar araştırmakdansa hastaneye yat artık canm içinde durması sakıncalı
MucizeBirKalp BusraTass gataya gitmeni öneririm, hem alınan parçayı pataolojiye, genetige gönderiyorlar hemde uyutuyorlar. Bende cok araştırmistim, hic ugrasma oraya git. Gecmis olsun
Tugcetatli BusraTass ben oldum tamamen uyutuyorlar narkoz icin bekletiyorlar su bile icmiyorsun 1 gun yatip sonra cikariyorlar hafta sonuna denk gelmemesini sagla hafta ici doktorlar kontrol icin hastahanede olurlarsa daha cabuk cikarsin benimki cumaya geldi pazartesiye kadar beklemistim
Bktbll BusraTass acilsen hemen alırlar canım devlet sonucta kontrollere son anda gelenleri bile alıyorlar ama bi konus hastaneyle istersen
Meriwa BusraTass senin durumun acil seni bekleticekleri bi durum yok muayne kontrol değil sonuçta acil durumlarda acil işlem yapılıyor bütün hastanelerde bu böyledir aklında olsun
Sudamlasii Etlikden bn bugun geldim tedaviye basliyacaklardi iptal oldu hič bir islem yapilmayacagini soylediler orasi pandemi hastanesi olacakmiş dr soyledi
BusraTass Sudamlasii öyle mi? belki yeni hastalar almıyorlardır, ben bugün arayıp sordum yarın gelebilirsiniz dendi bana.
melekanesi MucizeBirKalp merhaba arkadaşım için soruyorum. Kürtaj olmak zorunda. Gatada anestezili mi yapıyorlar.
Yamacin-Annesi BusraTass eğer imkanınız varsa özele gidin ve çok araştırın yoksa her yer aynı olmuyor bende oldum özel bi klinikte çok memnun kaldım gerçekten çok iyilerdi ve benim isteğim üstüne bayiltilar ama bazıları tek aşağı kismida uyuşturuyor