Elsane Selam. 38+3 haftalik. Dun doktor cocugun bawi girmemiw hala, Idmanlar yap awagi yukari,kibrit copu dök topla,duwmese sezeryan yapariz dedi. Kimde oyle olmuw?en son kac haftada duwer bawi kanala?
kedilervekaranfil Elsane Kibrit çöpü döküp toplama olayı güldürdü 😄 39 haftalık bizimkinin de başı kanala girmedi, benim doktorum squat ve yürüyüş önerdi. Ben eğilerek yer silmeyi sordum onu da dene dedi.
Duygu00 Elsane pazar günü 41.hafta doluyor o zamana kadar bekleyecek tekrar muayene edip karar verecek
Heyda Elsane doğumda bile inebiliyor kanala.ben 41 haftalık doğum yaptım , dogumhanede doktorum eliyle itikledi oyle girdi bebiş kanala 😊
Heyda Duygu00 hastaneye gittiğimde sabah 10da 4cm di öğlen 2 de 6 cm oldu aksam 7de tam acıklık oldu doguma girdim
Anonimmama Elsane valla aglıcam benim ki de kanala girmiyor doktor en son planlı sezaryen dedi cumartesi ye kadar gelmezse dedi çok korkuyorum
Tgce16 Elsane 39+1 de kanalda değildi çatı muayenem oldu hastaneden çıktım bütün çarşıyı gezdim eşim ve annem ile, bebeğe mevlüd için alışveriş yaptım oradan hastanenin olduğu yere geri yürüdüm falan bayaaa baya yürüdüm yani . Gece sancım başladı sabahı doğurmuştum 😄😅
Elsane Tgce16 darisi basima iki defa cati muayinesi yapildi bana en son ayin 11ine cagirdi o zamanda kadar dusmezse kanala sezeryan diycek her halde🥴