Aysa Sag kalca kemigin cok ağrıyor,bazen oturdum mu kalkmakta zorluk cekiyorum.benim durumumda olan warmi acaba?
Tugceince Aysa benimde solumda oluyor bazen o kadar kötü oluyor ki , sakat gibi hissediyorum kendimi . Bi kaç dakika yürümekte zorluk çekiyorum internetten baktım ve doktorumda genelde erkek bebeklerde oluyo kalça ağrısı dediii normaldir herhalde 🤔
Kdrfts Aysa bende de var canim ilk basta sag tarafti magnezyum kullandim normaldi simdi solda basladi 34 hafta oldu doktorum yeniden magnezyum verdi insallah gecer
BuFi2012 Bende de var aynısı. Belli bir süre yatim kalkınca kalkamıyorum topallıyorum belli bi süre sonra normale dönebiliyorum... bu aralarda belime vuruyo kalçamdan 2 gündür.
Mervedumankaya Bende de var ilk zamanlarımda çoktu topallıyordum resmen sonra da acıdan ağlıyodum şuan geçti gibi şükür 🙂
BuFi2012 Aysa hiç bi bilgim yok canım. Ben doktorlardan yana hiç şanslı olamıyorum nedense. Gittim devlete söyledim devam ederse fizik tedaviye git dedi özele gittim söyledim oda herhangi bişi yapmadı....
Laleet 1 haftadır çekiyorum ve çıldırmak üzereyim kalsiyum da kullanıyorum ama ciddi ciddi adım atamıyorum merdiven çıkamıyorum desteksiz.. Bugün 36 haftalık olduk, ağrıdan dolayı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi