Deletedmom417 Elimi karnıma koyunca farkediyorum 2 dakika falan sürüyor kalp atışı gibi pıt pıt pıt sonra böyle balon patlaması gibi birşey oluyor baya şiddetli ama bütün karnım sallanıyor bu ne oluyor ya🤔
derinozkaya Deletedmom417 hıçkırık krizi gene su yutmuş birileri 😹 nefes alıştırması yapıyorlar 37 olcaz on dk süreni bile var dışarıdan görülüyor 😹
Yaseminakkoyunk Deletedmom417 33+4ten selaaamm 🥺 hıçkırık o kuzucum 2 dakika sonra 5 sonra 10 böyle sürecek. Benim kız günde 3 kez 15 20 dakika boyunca hıçkırıyor ve hiç sevmiyor 😂😂 çok güzel ama
ElifOncul Deletedmom417 evet uzun sürüyor zaten ☺️ Ritmik bi şekilde baya sürüyo benim de , amniyon sıvısını yutuyor bir de hıçkırması sağlıklı oldgnu gösterir nefes egzersizleri yapıyormuş 🥰
Berra20 Deletedmom417 evet 5 dk bile surebilir korkma ciğerleri gelisiyo . Kalp atisinun guclusu gibi dgl mi
Deletedmom417 derinozkaya ya keske benimkide 10 dk sürse 2 dakika sürüyor tabi eğer hıçkırıksa elimi koyuyorum elimin altında birsey pıt pıt pıt pıt atıyor bi kaç gündür oluyor böyle nabiz degildir demi🙈
Deletedmom417 Berra20 evet yani nabiz falan saniyorum bi kac gündür oluyor elimi karnima koyuyorum elim altinda pit pit pit birşey atıyor 2 dakika sürüyor bitiyir
Deletedmom417 ElifOncul anladim peki balon patlaması gibi birsey oluyor arada sende de oluyormu vallaha o kadar siddetli oluyor ki kesem patladi saniyroun
derinozkaya Deletedmom417 bi müddet sonra sinirleniyorsun askım ben diyorum ama yeter kızım😹 korkuyorum birseymi oldu diye nabız gibi evet bazen bitti sanıyorum ama devam ediyor bide nerden geliyorsa başı ordadır dediler kasıktan olunca hicte hoş olmuyor 😬😹
Deletedmom417 Yaseminakkoyunk aaa bende 30+4 haftalık hamileyim 🙈bende de bi kac gündür var yeni başladık biz güzel bir duygu ama hıçkırık mı drgilmi emin olamadim o yüzden post açtım hıçkırık mış megerse biz günde 1 kere falan hıçkırıyoruz 😊