Ebru10 Bsrygz1 kan testiymis 3 milyara yakın dedi ismi galıba nıft test ben yaptrmadm ama bana hiç milim söylemedi
Bsrygz1 Ebru10 zten önmli birşey yok olsa doktor seni uyarır yönlendirir ki çokta takma doğmasını bekle doğduktn snra baktırmak çocuga daha saglıklı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲☺️
Bsrygz1 Ikrasltn bana doktorum suyun fazla demişti zten çok şükr sağlıkla kucağıma aldım evladımı Allah herkese sağlıklı kucağına almayı nasip etsin herşey olacağına varır duadan bşka çaremiz yok🤲
demetakk minikbebeklerim merhaba bebeğiniz nasıl acaba SAĞLIĞI iyidir inşallah:)bnmkindedeparkaklık falan çıktı korkuyorum
Hilal231112 Merhaba ,Böbrek genişlemesi olana bebekleriniz nasıllar iyiler mi ? Düzelmesi ilerlememesi için birşey yaptınız mı ? Yardımcı olabilir misiniz?
okunmusciklet Hilal231112 18 yada 19. Haftada iki böbrekde de genişleme var demişti doktor ayrıca beynindede minik bir kist olduğunu söylemişti çok şükür 23. Haftada detaylı ultrasonda böbrekleri de beynimde iyiydi erkek bebeklerde olur genelde ve doğuma kadar geçeceğini söylediler şuan 28.haftadayız çok şükür ultrasonda gözükmüyor artık genişleme ve kist
Mom084 Hilal231112 21. Hafta detaylı da belli oldu bizim 27 ye kadar vardı ilerleme 32 de gerilemiş çok şükür. Çogu bebek doguma kadar geçiyor dedi Dr um korkulacak bir durum değil Özellikle erkek bebeklerde çok görüyoruz diyor
handeliz minikbebeklerim benimde bebegim kiz 20 haftalikken beynnde kist ve bobrek buyumesi ckti bobrekleri 5mm 2 li ve 4 lu testi temiz ckmisti ama doktr nifty testini onerdi yaptrdik bakalm hakkimizda hayrlisi butun bebekler saglikla dogsub hicbir anne uzulmesin
Hilal231112 handeliz ben bugün kontrole gittim doktor hiç bir şüpheyle yaklaşmıyor.2 3 4 testlerim hepsi normal çıkmıştı .Ama korkuyorum işte inşallah güzel sonuçlar alırsın .🤲🏼
Hilal231112 okunmusciklet yapı sevindim inşallah birimde öyle olur kafamızda şüphe olmadan doğuma gideriz .Yavrucuklar iyi olsun yeter 🤲🏼
handeliz minikbebeklerim bende 20. haftada beynnde kist ve bobrek genislemesini ogrendim nifty testi verdik 2 li 4 lu testi dusuk riskti doktorum %90 saglikli ama bir ihtimalde kromozom bozuklugu olablir dedi 1 haftadir cok moralim bozuk
Mom084 handeliz 21. Hafta detaylı da belli oldu bizim 27 ye kadar vardı ilerleme 32 de gerilemiş çok şükür. Çogu bebek doguma kadar geçiyor dedi Dr um korkulacak bir durum değil Özellikle erkek bebeklerde çok görüyoruz diyor Korkma üzülme
Cidemkisa Ikrasltn benim ilk gebeligimde çıkmıştı detaylida zamanla geçebilir doğumda sonra da geçebilir demişti doktorum gebeliğim sonlarına doğru normale dönmüştü erkek bebeklerde oluyor genelde idrarını tuttuğu anda da ölçüm yapıldıysa yaniltabiliyor takip edilir zaten
Ebru10 Hamileyken bu posta yazmıstım bende endıselerımı oglum suan 4aylık dogduktan sonra kontrlu yapıldı az miktarda birikme vardı 3ay sonra cagırdıgında ise şükür kaybolmustı sizlerde endise etmeyın gecer
Mom084 Oozge123 21. Hafta detaylı da belli oldu bizim 27 ye kadar vardı ilerleme 32 de gerilemiş çok şükür. Çogu bebek doguma kadar geçiyor dedi Dr um korkulacak bir durum değil Özellikle erkek bebeklerde çok görüyoruz diyor