Rukenkumsal Arkadaşlar bugün az az su gibi birşey akıyor korkmalımıyım neden böyle oluyor acaba yaşayan varmı 24 haftalık hamileyim
MinikMucizem42 Rukenkumsal en iyisi doktora gitmen.suyunda olabilir.idrarda olabilir.enfeksiyondan dolayida gelebilir
Rukenkumsal MinikMucizem42 su nerden anlaşılır böyle günlük ped az az su gibi islanıyor sanki öyle mi oluyor
HicranKzn Benimde o haftalar başladı doktor idrar kaçırma dedi günlük pedi dolduruyordum baya fazlaydı 29 dayız salı günü yine baktı suyun normal idrar kaçıyor daha çok olucak dedi. İnşallah öyledir canım Seninde idrardır
HicranKzn Rukenkumsal farkında olsa idrar yapar mı🤣 su gibi şeffaftı benim. Doktoruna sor o yardımcı olsun en iyisi kafanda rahatlar
MinikMucizem42 Rukenkumsalkiminin sizinti seklinde gelirmis kiminin lak diye.bence en kotu bi acile git ultrasonla baksinlar riske atma icinde rahat eder hem
Rukenkumsal Sara hayır fitil değil bugün 2-3 kere günlük ped değiştirdim sanki su gibi ıslanmıs dolu dolu değil ama bariz anlıyorsun
delettdmom66 Rukenkumsal bnde olmştu 20.hafta peçete koyurum bn baktm az az ıslaniyo korktm hastaneye gittim test var medikalcılarde satılıyor onu aldm yaptılar hastanede bebegin suyu değilmiş her gittiğimde de soruyorum suyu iyimi diye iyi diyolar kalın polar eşortman falan giyince ter oluyo yine ıslaniyo az peçete
Rukenkumsal delettdmom66 Şuan peçete koydum Suan islanma yok dr aradım Akıntı olabilir 10 dk bir kontrol et devam ederse söyle dedi Suan durdu inşşalahda olmaz bakalkm
delettdmom66 Rukenkumsal inş olmaz canm ama yine de git doktora bi test yapsınlar içn rahat eder değilse bile yoksa aklında kalr sürekli
deletedmom06 Rukenkumsal 26 haftalığım hemen doktora git ve sakın evde zaman geçirme aynı sorunu yaşadım çünkü şuan yatıyorum sadece