yamacalimoms Kızlar bebiş hareket ettikçe oran sızlıyor sanki gün içinde 4 5 defa yaşıyorum bunu sizde nasıl oluyor,makat duruş bebeğim doktor demişti bana hareketleri ağrılı olabilir diye ama endişeleniyorum sizlayinca sanırım ayaklarını vuruyor aşağı
tugce0606 yamacalimoms o haftalarda o baskı hissini vajinada bende yaşamıştım canım çok rahatsız edici bir şey. 30 de tamamen bitti 2 hafta kadar çektim ara ara
Dzeyy yamacalimoms canım ayakları aşağıda olduğu için hareketlerini baskısını biraz fazla hissedersin benimde öyleydi bu aralar biraz daha az belki dönmüş olabilir ama daha önceki haftalarda bazen bi vuruyodu canımdan can gidiyodu sanki bazen böyle oynatıyo ayaklarını sanki tuvaletim gelmiş gibi oluyodu bazende bi vuruyodu iki büklüm kalıyodum agrıdan doktorum normal demişti ayakları aşağıda hareketleri fazla hssedersin demişti korkma o yzden
Narin yamacalimoms Makat gelişiyse ayakları canını acıtıyordur korkma bol bol dinlen yat şu zamanların tadını çıkart valla bak sonra hastalıktan bayılacak gibi olsanda yatmaya lüksün olmıcak😬 devir popoyu yat gitsin
tugce0606 yamacalimoms aynen geçti acaba şeyden mi geçti diyorum 32 hafta kontrole gittim baş aşağı dönmüş ondan rahatsız etmiyo heralde o zamandan beri
yamacalimoms Dzeyy Kız bazen birden durup dururken bir patlatıyor doguruyorum sanıyorum sonra anlıyorum vurduğunu falan