Urazakininannesi Merhaba anneler💐 soobe markası sanırım devredilmiş ve kapanacakmış. Bir gecelik %70 indirim yapmışlardı. Benim sormak istediğim sizlerden bu indirimden faydalanan var mı? Siparişi eline ulaştı mı?
gupsemnur Urazakininannesi interneten mi yapacaksınız ben eskiden AVM lerde ver iken yapardım kızlarıma ama şimdi mağazalarına rastlamıyorum
Mehtap74 Urazakininannesi ben oğlana tişört ve eşofman almıştım verdiğin paraya yazık diyeyim. 2. Yıkamadı yırtıldı yamuldu değişik bir hal aldı.
Urazakininannesi gupsemnur kapatıldı avmlerde 3 yerde kalmış galiba onlarda kapatılacakmış el değiştiriyormuş canım. Alışveriş yaptım da o günden beri gelmedi elime arıyorum açmıyorlar 😩
Betulll11 Alışveriş yapmadım ama şöyle bir siteye bakaym dedim kaç ürüne baktım hepsinde stok yok yazıyor.
Urazakininannesi Betulll11 %70 indirimde kışlık montlar 40-50 liraya düşmüştü. Tişörtler 3 liraya düşmüştü canım ondan bitmiştir. 🤷🏻♀️ Ben sipariş verdim ama gelmedi henüz ondan sorayım dedim 😩
Urazakininannesi Mehtap74 hadi yaa😩 bir de indirim yakalayınca çok fazla alışveriş yapmıştım. Çok teşekkür ederim canım benim 💐🥰