Betul61 13+4 haftalıkken hafif kanamayla hastaneye gittim doktor bana plesenta previa olduğumu çok dikkat etmem gerektiğini söyledi.ama benim küçük bi bebeğim var sürekli hareketli kucak istiyor.bu durumu yaşayan var mı varsa da yukarı çıkan varmı?
feamtrmea Betul61 19. haftada plesantam aşağıdaydı benimde 23. haftada çıktı yukarı korkmayın çıkıyor kendi kendine
Samiraa Betul61 20. Haftaya kadar çıkma ihtimali çok yüksek Canim bi doktordan dinlemistim genelde çıkıyor diyordu
Kubrayilmazkandemir Benim de 12. Haftamda kanamam oldu 16. Haftada kendiliğinden yukarı cikti, düzeldi. Şuan 32 haftalık hamileyim çok şükür bir daha sorun yaşamadık.
Betul61 Benim tamamen rahmi kapatmış 24 haftaya kadar çıkabilir dedi doktorum ama çıkmasana kanamalı bir hamilelik geçirirsin dedi😔
Betul61 Inşallah benimde çıkar çok üzülüyorum bu duruma stres yapıyorum inşallah benimde çıkar dua edin benim için.
gulumse0611 Bnmde tam sınırdsymış 28 e kadar çıkabilirmiş çıkmazsa fakültrye sevk edicek 23 haftalığım haftaya belli olucak hayırlısı artık bebek hareketleriyle çıkıyomuş dua edelim