EZgi_ecrin_su24 Kızlar benim suyum mu geliyor yoksa öyle bir akıntımı bilmiyorum az az geliyor ve ağrılarım var ama arada oluyor ve bebeğim daha çok devindemeye başladı sizce ne 😏
melis_duru EZgi_ecrin_su24 benim doğum zamanı sancı olmayıp suyum gelmişti ama şişeden boşalır gibi çok aşırı gelmişti, az az gelir mi bilmiyorum
Angelada EZgi_ecrin_su24 akşama doğru her gittiğimde tuvalete su oluyordu doktora gittim başka birşey cıktı yattım hastanede sancı cıktı bende ama tabi onunla alakası yoktu ped rengi değişmedi doktor suyun değil dedi çok şükür
vrndozlem Angelada benimde aynı sorundan gittim suyum değilmiş akıntı olübiliyor biz onu su zannediyoruz yada havalar sıcak terliyoruz su sanıyoruz🤷♀️
EZgi_ecrin_su24 Angelada çok teşekkür ederim doktoruma randevu aldım inşh bişy çıkmaz daha 26 haftalığız
Angelada vrndozlem bide ben antibiyotik fitil kullanıyordum o su yapıyormuş. Ama tabi sanci çıkmasaydı eve gidecektim kaldım Hastanede ummadigim sey cıktı arefe gününde
Angelada EZgi_ecrin_su24 rıca ederim. Inşallah cnm sağlıkla gelsinler zamanında gelsinler bebislerimiz