Nida__ Ne zaman geçecek bu yaa 11. Haftaya giriyorum. Kırmızı et ve balıkla başladı şimdi tavuktan da soğudum. Resmen en önemli protein kaynaklarını yiyemiyorum. Doktorum mideni bulandıran şeyleri yemek için asla kendini zorlama dedi. İnşallah tez zamanda geçer. Normalde çok severdim bu arada
mysweetbaby Nida__ korkutmak gibi olmasın ama benim 5. Aya kadar geçmedi.😞aynı şekilde ağzıma et ve kıymalı hiçbir yemeği sürmedim.bebek için endişelenmeyin ona hiçbirşey olmuyor yalnız et yemeyince benim kan değerim hızla düşmüştü kan ilacı kullanımına dikkat edin bu yüzden.Ama eninde sonunda geçiyor inşallah sizin daha çabuk geçer 🙏🏻
HamzaMoms Nida__ normal canım ben 3 aya kadar kızartmadan çiğ et kokusundan tiksiniyordum smdi hepsini yiyorum stres olma zamanla geçicek
Serinannesi42 Hurafe gibi ama bebek kız olunca tiksindiriyormuş etten bende et biftek bonfile aşeriyorum deli gibi mesela 🤗
Minikfilinannesi Ben de bulantılarım olduğu dönemde et ve balıktan tiksinmiştim. Balık kokusuna hala dayanamıyorum ama eti yiyebiliyorum. Kendinizi kokusuna bile maruz bırakmayın bence bulantılarınız geçene kadar. Bebeğiniz daha küçük, endişe etmenize gerek yok.