Milena20 Tontinimontin süper canım çok teşekkür ederim bu bilgiler çok iyi oldu allah razı olsun 🌸 doğum ne zaman canım
Tontinimontin Milena20 ne demek hepimizden, kısmetse 12 Ekim den sonra dedi doktorumuz ama bebek ne zaman isterse tabi inşallah zamanında sağlıkla gelirlee hepimizin bebekleri 🥰
ArasMom34 Tontinimontin kartalda yaşıyorum ondam dolayı orayı tercih etmeliyim medicalparka gidiyorum herşey çok pahalı olduğundan doğum 6.500 olunca bu hastaneye karar verdim
Tontinimontin ArasMom34 medikalpark ta arkadaşım yaptı daha uygundu 2 ay önce 4000 ya da 5000 e çıkmıştı size neden acaba o kadar yüksek normal yaptı kendisi bi de doktora 500 lira verdi 3500 + 500 ya da 4500+500 olması lazım
Tontinimontin ArasMom34 evet çamlıca da daha uygundu ama işte giden kesime göre fiyat biçiyorlar maalesef katılıyorum
ArasMom34 Tontinimontin aynı zamanlara denk geliyoruz hayırlısıyla kucağımıza alırız inş teşekkür ederim bilgiler içinde 🥰🙏
Milena20 Tontinimontin oy minik kuzu sağlıkla gelsin 🎈 amin canım allah tüm annelerin yavrularına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin 🙏😘
ArasMom34 Tontinimontin ben aylardır oraya gidiyorum normal sgklı olarak 220 muayene ücreti normal doğum 5000 sezeryan 6.500 bana bu bilgiyi verdi muhasebe zam geldi geçen ay herşeye
ArasMom34 Tontinimontin ayy kız çocuğu candır kız çocuğu aşığı olaraktan 😍🥰 kısmetimde erkek annesi olmak varmış
Tontinimontin ArasMom34 ama yıl içinde bi kere zam geldi onu biliyorum şunla alakalı olabilir kendisi 2019 hamilesiydi o fiyatlara yapmıştır belki de
Tontinimontin ArasMom34 valla bende erkek baekliyorken kız diyince şoka girdim eşim hamile olduğumu öğrendiğinden daha çok sevindi doktorumuz kız diyince 😂😂
ArasMom34 Tontinimontin büyük ihtimalle öyle bir tarife uygulanmış olabilir uyuyup uyanıyoruz yasa zam herşey değişiyor çünkü
Tontinimontin ArasMom34 olabilir evet hatta o da zam gelmiş falan demişti tuğba diye bi doktora gidiyordu bildiğim kadarıyla
Tontinimontin ArasMom34 ahaha olabiliyor benim kız olma ihtimalim hiç gibiydi eşim 3 erkek kardeş olunca dedim kesin benimki de erkek ama meğerse kızçem geldi🥰🌸 inşallah bana benzer diye dua ediyorum valla 😂 😂 😂