Icimdekimucize Kızlar 36+5deyim bugün çok karnım ağrıyor ishalim ve midem bi acayip neden böyle oluyor sizde de oldu mu hiç 😓
Defnebebek Icimdekimucize bende 37 haftadayim ayni durumdayim karin agrisi ishal.PAzar gunu aynisi oldu sanci sandim dr nst ye bagladi sanci cikmadi.BU karin agrisi son bir haftadir var.ERken dogum habercisimiymis bilmiyordum
Yoncakurnaz Icimdekimucize canm ben dün doktora gittim 36+2 günlügüm ve bebek doguma hazırlanıyo o yüzden dedi normalmiş bende 3 4 gündür çekiyorum
Obsesifk Icimdekimucize bende öyleyim şuan 36+2yim bacağım biraz açılsın hemen karnıma ağrı giriyor ishal oluyorum bazen açılmasada aynı anlamadım valla
Icimdekimucize [bilinmeyen] çok kötü ya bağırsaklarım iflas resmen işin kötü tarafı daha bu sabah kontroldeydim ordan çıkınca başladı siz sordunuz mu hiç doktora 😓
Icimdekimucize [bilinmeyen] doktorunuza bu ishal mevzusunu sormusmuydunuz çok geçmiş olsun erken Doğum sıkıntınız olmaz inşallah sıkmayın canınızı kaç haftalıksınız
Icimdekimucize Peki kızlar bu Doğuma hazırlanması yakın zamanlarda Doğum demek mi yoksa son 4 haftaya kadar ancak mı hazırlanmış oluyor
Babyyinlovee Yoncakurnaz hamileliğimin vaşından beri o kadar çok yedim ki bende merak ediyorum 😁 31+4