Nino Kızlar hamileliğimde bir sıkıntı yok çok şükür şimdilk eğer karar bana kalırsa bir sorun çıkmazsa sezeryan mı Epiduralli normal doğum mu tercih etmeliyim? Hangisi daha ağrısız acısız olur acaba?
Karadenizf Nino ilk hamileliğim tecrübem yok ama herşeyin doğalı güzel değil mi olabilecekse eğer? Bir sorun da yoksa epidural normal deneyin derim ben. Büyük konuşmak istemiyorum ama ben normal denemeyi, baktım olmuyor sezaryene dönmeyi düşünüyorum ☺️
Dlrdngl Nino ilk hamileligim tecrübem yok fakat benim normalde yaralarim geç iyileşir bu sebepten sezaryen istemiyorum insanlar on günde toparliyirsa ben en az bir ayda toparlanırim bir de bi arkadaşım altı ay yatmıştı sezaryenden çıkınca o da bende korku olarak kaldı. Her şeyin dogali iyidir adı üstünde normal. Ben epidural normal doğum taraftarıyım tansiyon sıkıntiniz yoksa normalden sasmayin derim bebeği kucağında doğumhaneden çıkanları görünce normal doğuma hevesim daha da artıyor
Nino Dlrdngl aynne cnm bnm de öyle 5 dk da bitsin istyrm epiduralle ama bebek iri gbi duruyor Nolur bilmemm inşallah hayırlısı ne ise o olsun