Senizberkan18 Merhaba 19 haftalık hamileyim en son kontrolde 3 hafta sonra diye detaylı ultrason istendi bugün fiyat aldım detaylı ultrason devlet hastanesinde çekiliyor mu tepecik araştırma hastanesi gideceğim yer tepeceik
gupsemnur Senizberkan18 ben devlete yaptırdım ve çok detaylı inceledi uzun uzun baktı doktor ve benim bebek sırt üstü duruyordu bir türlü dönmedi sonra bana biraz izin verdi çikolata 🍫 ye tekrar gel dedi burnunu yüzünü göremedim dedi ve yeniden baktı ben çok memnun kaldım hiç ücret ödemeden tarama yaptı
Edizinannesii Senizberkan18 ben devlette yaptırdım canım özeller 500 lira dedi devlette kontrol olup perinatolojiden randevu aldım erken davran hemen randevu alamayabilirsin ben 18. haftada girin 21. haftaya alabildim
Senizberkan18 Selo39 Teşekkür ederim arkadaşıma da sordum ana günde 5 kişimiş dışarıda yaptır en iyisi diyor
Senizberkan18 gupsemnur arkadaşım a sordum o da özel dr yaptır dedi devlette hangi bölüme gidip ultrason isteyeceğim ultrason için günler aylar sonrasına randevu veriyorlar bir de o var
gupsemnur Senizberkan18 Yine devlet hastanesi de Kadın doğum tarafından sevk ediliyorsun benim özeldeki doktorumun arkadaşı idi direk gittim muayene oldum
Ebru_06 Benim de bugün yapılacak radyoloji uzmanı yapıyormuş 2 tane çikolata ye dedi hareketlerini daha iyi görmek için bakalm merakla bekliyorum 😀
Senizberkan18 Edizinannesii geç kaldım o zaman 19 Haftada yum devletten randevu alıcam da muayene olucam sevk edecek sıra günü gelecek