Bsrozdmr1305 Allahım hakkımda hayırlısını nasip et ❤️Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar iki senedir güzel bi haber alamadık belki bugün olur …
ecemmp- Bsrozdmr1305 inşallah güzel haber verirsin canım bende 4 yıllık evliyim bekliyorum allahım herkese nasip etsin 🤲
Bsrozdmr1305 ecemmp- bnde 4 yıllık evliyim iki senedir de bebek istiyoruz ama nasip olmadı … rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin 🙏
Gamssee Bsrozdmr1305 aynen canım aşılama ile hamile kaldım darısı tüm isteyenlerin başına Rabbim sanada nasip etsin
Gamssee Bsrozdmr1305 benim tek belirtim regl olcakmisim gibiydi başka yoktu şimdi oda yok ama iki gündür hafif mide bulantısı yaşıyorum benimde hiç umudum yoktu belirtim olmayınca inşallah seninkide öyledir
Bsrozdmr1305 Gamssee ay inşallah ya birkaç gün önce göğüslerimde şişlik vardı onlarda yok biraz kasık ağrım var sadece
Bsrozdmr1305 Anneolmayahasret internetten de bakılıyor normalde geçen gün de başka şey için vermiştim öğlen ekrana düşmüştü 😌
Bsrozdmr1305 Tugce1803 ah canım sağol düşündüğün için ❤️Yok çıkmıyor sonuç hala e nabızdan da bakıyorum internetten de ama maalesef 😌