Merve12 Demir eksikligim varmis doktor ilac yazdi sizdede oldu mu 19 haftalik hamileyim neden eksik cikti ki et sut yumurta tuketiyorum sebze de yiyorum
Meltem123 Merve12 Nekadar yersen ye bebekte senden beslendiği için vücut herzamankinin iki üç katına ihtiyaç duyuyor bide bebek büyüdükçe vücut yetersiz kalıyor.Bu yüzden mecbur ilave destek alıyoruz ilaçlarla
Nihanozturk Merve12 gebelikte en önemli şeylerden biri canım mutlaka destek vitamin kullanmalısın pekmez flnda tüketmeye calıs ama cokta tüketme sekere dikkat et.Dogumda cok kan kaybı yasanıcagı icin sonrasındada direncin olması icin demir alımı önemli
Nesomer Merve12 aynısı bendede oldu bende 18 haftalığım ve demir ilacını içip güneşte yarım saat yürü dedi. Halbuki çok iyi besleniyordum. Demek ki yetmiyor.
Mjhcrgmc Merve12 demir ilacı kullanmazsanız kan değerleriniz düşer ben biraz geç farkettim kan değerlerim aşırı düştü bu yüzden vücudumda iki torba kan bile yokmuş bende aşırı baş ağrısı yapıyodu aksatmadan kullan bence
Meltem123 Merve12 önemli ama şu yönden önemli vücudunun demire büyük ölçüde ihtiyacı var doktorun veridgi ilacı kullan sonrası sıkıntı olmaz böyle bazı eksiklikler hepimizde yer yer oluyor🤗