Esraugur2310 Istemkar bir tane oğlum var simdi ikinciye hamileyim ikincide direk ilk dogumumu kimde yaptiysam ona gittim suan 24 haftaligiz
sedanuratas Istemkar Doktorum renkli bakıyor canım bir sorun görmedi 😊 İstersen yaptır ama bir sorun görmedim dedi ilk çocuğumda da öyle demişti ben eline yüzüne ağzına bakıyorum onlar diline damağına kalbine herşeyine bakıyor dedi 🤗 İsteğe bağlı canım ama pahalı geliyor bana 🤷♀️
Abece Istemkar ben de optimede gidiyorum orda sordum 550 dediler ucretine ben yaptirmadim doktorum cok onemli degil bir sorun gorunmuyor sen bilirsin dedi
Zeynepli1234 Istemkar irmete Salih beye gidiyorum canım ben çok Güler yüzlü muane sırasında herşeyi detaylı bir şekilde anlatıyor çok güzel ilgileniyor detaylı ultrosona gerek yok yaptırma bi sorun görmüyorum ben dedi bende yaptırmadım
Zeynepli1234 Birde irmette nurdan hanım var iki defa gittim ikisindede verdiğim paraya üzüldüm hiç bişey anlatmıyor soruyorum sorduğum sorununda cevabını zar zor alıyorum ondan sonra onu değiştirip Salih beye gittim eşimde bende çokta memnun kaldık