iremarslan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızın. Teşekkür ederim cevaplar için kızlar. Bugün girdim NST ye 🤗.
Eylulvera hacersultan16 ben pandemi ilan edildiğinden beri evde bilgisayardan çalışıyorum :) o yüzden hiç tereddüt etmedim rapor almakta :)
Jiji-m Canim eger bir problemin yoksa hamileliginde 36-37. Haftalarda basliyor ben 37oldum bu hafta ilk defa girdim
Defnemervee yabansena bnrşm bebeğimin başından beri başı hep aşşadaydı hiç yukarı çıkmadı doktor hep ters duruyor demişti ilk nst ye bağlandığım da sormuştum kanala girmiş mi diye hayır demişti ama şuan miniğim kucağım da bir hafta erken geldi 🥰🙏
Mercimekvemom iremarslan Riskine göre erken de olabilir ama genelde 32.haftadan sonra başlıyor sanırım. Yani bende öyle oldu ve 2 haftada 1 kontrollere gidiyorum. Her kontrol günü de nst ye giriyorum artık.
iremarslan Mercimekvemom benim 3 haftam kaldı artık her hafta girecekmişim fakat gerek var mı acaba bir sorun hissetmedikçe girmeye pek bilmiyorum 🤷🏻♀️
glsmmc iremarslan gebelikten gebeliğe değişiyor canım ben 35+5 im sadece acile gittiğimde girdim bir kez. Doktor gerek olmadığını söyledi nst ye. Erken doğum ya da herhangi bir risk görmüyorum dedi.
Mercimekvemom iremarslan Bebek hareketleri ve kasılma bakılıyor. Bence gerek var. Ne zararı olabilir ki? Zararı olsa doktorlar bakar mıydı? Nst’de sancı çıkıp hissetmeyen ama doğuran insanlar da var. Her türlü tedbir alınmalı bence ve ne gerekiyorsa da yaparım ben.
Aliyecapa iremarslan doktordan doktora değişir ben 34. Te başladım. Riskli gebeliklerde daha erken olabilir
Gmzk8995 iremarslan şuan 31+2 haftalık hamileyim canım. 32. Haftadan itibaren baslıcakmısız doktorumuz öyle dedi
krktasnihal90 iremarslan merhaba 37 haftalığım ilk kez dün girdim birdaha girmicem 39 da doğum nasipse
KubraYLMZ iremarslan herkesin değişir belli bir haftası yoktur doktor ne zaman uygun görürse. Ben 33.haftda başladım
yabansena Defnemervee bnmkide kanala girmiş. Bu hafta bekliyoruz. 37 bitti. Doktor kendiliğinden gelmezse kendi yöntemlerimle doğurtucam dedi. Kanala girdikten ne kdr sonra doğum gerçekleşiyor