Ozlemtuncay 10 haftalık hamileyim ama cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum sizde ne gibi belirtiler vardı ve bebeğinizin cinsiyeti ne oldu yazarsanız sevinirim. Benim gibi bir çok anne adayı vardır bunu merak eden
babysevgi Ozlemtuncay canım hep tuzlu şeyler istedi sonrasında ekşi ve sadece poğaca yiyebildim asla yemek yıyemıyodm ve sürekli kustum kızım olucak inşallah ☺️24. Haftadan selamlar .
Hope8 Ozlemtuncay Benim kızım olucak canım hep tatlı istedi halada öyle hiç ekşi şeyler cekmedi mide bulantısı kusma ilk 3 ay çok yaşadım baş dönmesi baş ağrısı ve belim şuan çok kalınlaştı göbeğim yayıldı resmen top gibi değil.
Hope8 Ozlemtuncay Benim kızım olucak canım hep tatlı istedi halada öyle hiç ekşi şeyler cekmedi mide bulantısı kusma ilk 3 ay çok yaşadım baş dönmesi baş ağrısı ve belim şuan çok kalınlaştı göbeğim yayıldı resmen top gibi değil.24+3 deyim şuan 🥰
minnakmina Ozlemtuncay belirtiler kız yada erkekle alakalı degil bence kişiye göre bu üçüncü hamileligim işk bebegim kızdı herşeyden tiksiniyordum ikincisi erkekti ondanda tiksiniyordum 16 haftalıkken düşük yaptım buda aynı şekilde herşeyden tiksiniyorum
busetmr Ozlemtuncay bende 10. Haftamdsyim bende çok merak ediyorum 👶👶 benimde iştahsızlık haricinde hiç belirtim yok sanki hiç hamile değil gibiyim bide göğüs ucum çok karardı okadar:)
yumukeller Ozlemtuncay aşırı mide bulantısı. Yüzümde lekelenmeler. Sürekli ekşi yeme isteği ve kese şeklimin yuvarlak olması.. sonuç:kız 😊
Elfynsmr Ozlemtuncay belirtilerden kastın eşki tatlı muhabbetiyse benim canım gündüzleri ekşi geceleri tatlı istiyodu 😂 sonuç kızım olacak inşAllah yani ters köşe olanıda çok duydum en kesin sonuç detaylı ultrasonda çıkıyor 😊
busetmr Ozlemtuncay ayyy💙💙 Allah mı söyletti 👣 inşallah gönlümden geçen o ama kısmet baaklim öğrendiğim an yazip duyurucam herkese bikac kişi daha vardı erkek diyen :))
MaviMasal Başlarda bel ağrısı. 2. Ayın sonunda mide bulantıları (hala devam ediyor) sürekli kavun yeme isteği 😂 cinsiyetimiz erkek
Deletedmom417 Ozlemtuncay böyle bir belirti yok şu ekşi tatlı meselesi tamamen yalan yalan yalan ekşi yersen erkek dediler deli gibi ekşi aşerdim herkes erkektir o dedi kızım oluyor elhamdülillah 🤭en iyisi haftanı beklemek ve doktordan öğrenmek cinaiyetini
Mammimammi Ozlemtuncay 3.oğluma hamileyim 3 ü de birbirinden heryönden çok farklı. Hemde hiç tutmuyor birbirini. Ama 3 ü de erkek 😊