_minikmucizem_ Benim bugün aşılamamın 13. günü hızlı gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 4 gün var acelemi etmişim negatifi görünce çok canım sıkıldı ilk aşılamamız ama gücüm kalmadı hiç olmayacakmış gibi geliyo artık 😔
Homeless20 _minikmucizem_ canım öncelikle stres yapma, umudunu kaybetme. Bnce adetin geçince tekrar test yap. Bazen testler yanıltabiliyor
Bsrozdmr1305 _minikmucizem_ aşılamanın 12.günü az önce sağlık ocağına gidip test verdim bakalım nasip 🤷♀️
Oznurcakir _minikmucizem_ canım hiç stres yapma bende 5 yıldan sonra ilk kez tedaviye başladım hayırlı zamanı buymuş . Yarın kontrollerim yapılıp uygunsa bizde aşılama yapacaz Allah büyük bu ay olmazsa önümüzde ki ay mutlaka senin olan sana gelecektir ❤️🦋
Sureyyaa _minikmucizem_ direk kan verebilirsiniz diğer testlerle uğraşmayın bence 12. Gün ben sonucumu almıştım kanda inşallah güzel haberler alirsiniz🙏
_minikmucizem_ Homeless20 bakalım doktorumuz adet gününde gel kan testi yapalım demişti bende dayanamadım gebelik testi yaptım keşke yapmasaydım bakalım hayırlısı o günü beklicez
Oznurcakir Bsrozdmr1305 hadi hayırlısı insallah dilerim olumlu sonuçlar alırsınız bende bu sürece gireceğim icin çok sabirsizim 🥰🙇🏻♀️
_minikmucizem_ Bsrozdmr1305 İnşallah olumlu bi sonuç alırsınız bizede doktor adet gününde gel kan ver dedi 8 inde kan vericez ama dayanamadım gebelik testi yaptım negatif çıktı umudum yok çok fazla 2,5 yıldır deniyoruz bu ilk aşılamamızdı
Bsrozdmr1305 Oznurcakir inşallah çok ümidim yok sanki adet olacakmış gibiyim iki senedir her ay hüsrana uğradığım için …hayırlısını diliyorum Allahtan 🙏inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur
Homeless20 _minikmucizem_ çok istediğimiz için dayanamıyoruz seni anlıyorum. Bnde tüp bebekle hamile kaldım transferden 12 gün sonra kan testi verecektim dayanamadım 9. Gün ovulasyon testi vardı evde onunla öğrendim hamile olduğumu. İnş sende güzel haberler alırsınnn inşallahhh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bsrozdmr1305 _minikmucizem_ ben evde yapmadım direk verdim kafamı karıştırmak istemedim açıkçası .. bizimde ilk deneme iki yıldır sebepsiz olduğunu söyledi doktorlar herşey yokunda ama olmadı bakalım nasip ederse rabbim belki olur bu kez …
_minikmucizem_ Bsrozdmr1305 çok yıpratıcı bi süreç gerçekten bizde eşimle çok üzgünüz, aşırı yıprandık her ay her ay negatif görmekten rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻😔
_minikmucizem_ Homeless20 allah bağışlasın ne güzel inşallah bizede nasip olur bakalım ayın 8 i olsun kan testinide verelim negatif çıkarsa ondada 2. aşılamayı deneriz oda olmazsa tüp bebek zaten artık
Bsrozdmr1305 _minikmucizem_ gerçekten öyle 4 yılıdr evliyiz herkesin sorması , çevremizdeki arkadaşlarımızın bebeklerinin olması bizim kucağımızın boş olması hepsi ayrı bi boşluk içimizde … rabbim duysun bizim sesimizi de 🙏
_minikmucizem_ Bsrozdmr1305 aynen aynı hisler bizdede milletin artık düşünmüyor musunuz sizde yapın demesi hadsizce çok kırıcı oluyo ve çevremizde şuan tüm arkadaşlarımızın tanıdıklarımızın bebekleri var bizimde böyle kucağımız boş kalınca üzülüyoruz artık 😔
Homeless20 _minikmucizem_ inşallah olumlu sonuçlanır da tüp bebeğe gerek kalmaz.. çok zor vallahi allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye çocuk aratmasın rabbim