Meral-5866 Doktorum bana avicenna omega cap balık yağını verdi. Aranızda kullanan var mı? Ya sizlere hangi balık yağı verildi?
Deletedmom306 Meral-5866 ✔️Ocean mummy kullaniyorum ta gebelik öncesinden beri doğum yaptım hala kullanıyorum Dr. umun tavsiyesiyle icerigi en temiz olan o şuan
3506 Balık yağı bende bulantı artışı ve ishal gibi yan etkiler yaptı, bıraktım.. Psikolojik mi bilmiyorum, bu durumu yaşayan var mıdır?
AysSer Blackpink multivitamin şeklinde bir çok vitamin var içinde, bana hiç bulantı yapmadı ki ilk 5 ay ciddi bulantılarım olmasına rağmen…
Blackpink AysSer bende prognamarin kullanmistim 70 tlydi. fakat dr simdi sadece balik yagi onerdi ama cok pahali fiyatlari. 120 den basliyormus. Illaki icmek mi gerek acaba ?
Berfuz Doktorum bulantı yapabileceğini ve gece yatmadan önce kullanırsam sorun yaşamayacağımı söyledi ve Herhangi bir yan etki de yaşamadım.
FrdCn BambinosununAnnesi bende 3 aydan sonra omega royal e başladım 2 günde bir alıyorum çok memnunum. Sadece kötü bir kokusu var maalesef 😏
Hashasim2020 Ben de efa daily kullanıyorum son kontrolde karın çevresi 2 gün geri çıktı doktor diğer vitaminlerin yanında takviye olsun diye bunu da verdi
Elfynsmr Meral-5866 bana doktorum omega royal önerdi ona başladım hatta buraya bende başlık açmıştım ama yine şaşmıyım diyip devam ettim biraz pahalıya geliyor ama içinde havyar varmış daha faydalıymış doktorum öyle demişti
Meral-5866 Anladıgık kadarıyla hepimizin kullandıgı isim olarak farklı ama aynı amaca hizmet ediyor 😊
BambinosununAnnesi Evet omega royal diğerlerine göre biraz maliyetli ama komşumuz eczacı ona danıştık havyar yağından oldupu ve patentli olduğu için en iyisi olduğunu söyledi 🙏🏻👍🏻 3ncü ayımdan beri içiyorum