HazalDenizzz İyi günler. 6 gün önce doğum yaptım hamileliğim boyunca oksapar iğne 0.04 kullandım. Elimde 3 kutu kaldı fazladan. Adana’da yaşıyorum. Adana’da olupta gerçekten ihtiyacı olan birisi varsa vermek istiyorum.
Minnaki_beklerken HazalDenizzz merhaba ben istanbulda yasiyorum ama gercekren ihtiyacim var az once post actim ama maalesef postum silindi yasakmis boyle durumlar. Yol parasini filan karsilarim hep rica etsem bana gonderebilir misiniz? Rapor cikarmakta sorun yasiyorum maalesef raporsuz fiyato cok yuksek. Ben sizden raporlu fiyattan yol parasini da karsilamak uzere satin alsam olur mu
Nur1126 Minnaki_beklerken bende gönderebilirim ama bende yok bir tanıdığımın elinde kaldı eğer elinden çıkartmadıysa gönderebilirim
Minnaki_beklerken Nur1126 ya cok sevinirim eger olursa sorabilirseniz gercekten cok zor durjmda kaldim.
Bsrlmnemr Minnaki_beklerken doktorum özeldi o yazdı ben de sağlık ocağındaki doktora anlattım mevzuyu o yazdı tekrardan alırken kutusuna 15 20 lira gibi bir ücret ödüyorum.. Sen de böyle yapabilirsin? Zor durumda kalma diye öneride bulunmak istedim..
Nur1126 Minnaki_beklerken vermemiş kimseye ama çalıştığı için kargoya veremez ben ayın 11 de gidicem o zaman ben kargoya verebilirim en hızlı kargo ups di galiba ama göbderimi nasıl oluyor buz aküsü felan mı olması yanında
Minnaki_beklerken Bsrlmnemr ben rapor cikaramoyorum yesil kartli oldugimdan. Ve su an ikameti buraya aldiramadigimdan yesil kart iptali yapamiyorum. İkamet olmadigindan zaten su an saglik ocagina da gidemiyorum maalesef.
Minnaki_beklerken Nur1126 dogrusu yaninda buz akusu olmali mi bilmiyorum ama sanirim olursa iyi olur. Ptt ile gondermek sizin icin sorun olur mu acaba. Hangi sehirden gonderebileceksiniz bu arada
Minnaki_beklerken Bana eskisehirsen gonderim yapabilecek olan arkadasin elindekiler 6000 lik mis maalesef. Acava baska yardimci olabilecek olan var mi bana 4000 lik gerek