Yildizkozan Öncelikle merhaba, 3 aylik gebeyim bazen uyandiğim da kendimi yüzüstü buluyorum ve vicdan azabi cekiyorum sanki icimdekini acitmis gibi, bu aylar da yüzüstü yatmanin zarari var mi?😔
bebegim_28 Yildizkozan 6 aylık oldum sanırım 25 haftalık hamileyim bazen uayndığımda yarı yüz üstü buluyorum kendimi 20 haftalık olana kadar çok rahat yüz üstü de yatıyordum zaten
Benay10 Yildizkozan 16 aylık olana kadar sorun yok ama kendini alıştırsan iyi edersin hoş ilerki dönemlerde istesen de yatamayacaksın o şekilde tadını çıkar sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Sezensu Yildizkozan 4 aya kadar yattım ben sonrasında karnım sertleştiği icin rahat edemedim zaten yatabildiğin kadar yat şuan 27+2 yüzüstü yatmayı çok özledim
pptya01 Sizin canınız yanıyor mu sanırım zayıfsınız yatabildiğinize göre. O zaten suyun içinde sert bi darbe almazsa ve canınız yanmazsa bişi olmaz bence
Miniginannesiiii1111 Yildizkozan üzülme biryerden sonra zaten yatmicaksin ben 16. Haftadan sonra yatamadım çünkü karnimda sertlik vardı bebek yani açıyordu canım 😊 doktoruna danis inan bende ilk haftalar yattım yüz üstü şimdi 8 aylık hamileyim tadını çıkart 🙈🙈🙈
Meriwa Yildizkozan canm zaten bebek büyüdükçe yüz üstü yatman zor olucak üzülme sen öyle uyku hali bu normal yani
asiltosumm35 Yildizkozan canim bende yatiyordum hatta merdivenlerden dustum 14. Haftadan belim kalcam mosmor oldu mecburen yuz ustu yattim. Doktorun sorun olmaz demisti. Ama simdi 19. Haftamiza girdik karnim ister istemez rahatsiz ediyor birde zorunlulugum olmadığı icin bende yatmamaya calisiyorum (bu arada en sevdigim yatis sekli yuzustu 🤷🏻♀️)
ArasMom34 Yildizkozan 6 aya kadar yüzüstü uyumanın sorun olmadığını okumuştum kitapta eğer kendi içinde rahatsız oluyorsanız hamile yastıkları var ondan edinin istesenizde yüzüstü uyuyamıyorsunuz hafif bir yükselti oluyor size yada her hangi bir yastığının ucundan kullanabilirsiniz
cerenozb07 O kadar özledim ki yüz üstü yatmayı doğumdan sonra direk öyle yatacağım diyorum 😂 bende 16 haftaya kadar yatabildim canım sonradan bebek yatırmıyor seni otomatik yan yatıyorsun 😂 istesende yatırmıyor 33 haftalık olduk
Dlrdngl Yildizkozan valla kuzum ben altı aylık hamileyim hala arada yüzüstü uyurken buluyorum kendimi ama benim tospik sıkışınca basıyor tekmeyi uyandırıyor beni el mahkum dönüyorum yine. İnsan bilmeden uykusunda dönüyor bir şey olmaz ama kendini alistirmaya çalış bazen o kadar çok soluma yatıyorum ki sol tarafım tüm gün uyuşuk geziyorum ne yapalım evlat için bunları da çekeriz🌹