Cheerfulmom 1989-- ablamın da yara olmuştu kanıyor ve kabuk bağlıyordu hemen gümüş kapak aldık göğüse takılıyor 4 saat içinde kabuk Bile kalmadı çok şaşırdık ve birdaha hiç yara olmadı.
Aksoytetik Yucelinannesi01 maşallah rabbim nazarlardan sakınsın🧿 analı babalı büyümek nasip olsun sağlıkla büyütün inşallah. Cinsiyeti nedir bebişimizin
Elif_Deniz16 Glcnaydn teşekkür ederim bunu bilmiyordum önceki haftalardada kakasını yutma ihtimalini 👍
Elif_Deniz16 Yucelinannesi01 hayır ne nisanim geldi ne de suyum hiç bir şekilde birşey yok bugün sancım cugaldi diyorum tamm diyorum ama yok yani tık yok😂
MNaz Sumeyye17 bugün heyecandan kilosunu duymadım ama 5 gün önce başka bı doktora göründüğümde 4 kg mı geçmiş demişti
MNaz Buseilter Aminn inşallah sağ salim sağlıklı bı şekilde kucağımıza alırız bizim öğlen olacak galiba bebişim kız çok inatçı çıktı ☺️
MNaz Mehtee Amin inşallah sende en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine bazen gerçekten nasipten öteye geçilmiyor hayırlısı neyse olsun 🥰
Mehtee MNaz aynen oylee canımm amin InsAllah güzel haberlerini ve hikayeni bekliyorum yarın en azindan dogurdum diyr yaz şuraya o kaaa beklemisizz💋🤲🏻
Yaseminsefa Yucelinannesi01 bu senenin bebekleri neden sonuna kadar bekliyor yaa 🙈 bende 36+3 deyin artık dayanamayacak gibiyim uyumak yürümek bunlar gitgide zorlaştı 😔 Bu arada Hayırlı olsun darısı pamuk bebeklerini kucagina5 almayı bekleyen hamişlere inş 😍
Yucelinannesi01 Yaseminsefa teşekkür ederim. Evet malesef öyle oldu bu sene. İnşallah kolay bir doğumun olur 3 gün oldu dopum yapalı asla üzülmedim bebeğim karnımda yok diye. Yanımda olması çok dahaaa güzel 🌸