Milena20 Merhaba tecrübeli anneler 18+6 yız bugün 18+0 dan beri karnımın içinde seyirmeler hissediyorum çok hafifte tık tık bunlar bebek hareketimi gaz mı emin olamıyorum tecrübeli annelerden bilgi edinmek isterim 🤗
Miniginannesiiii1111 Milena20 olabilir benim 18. Haftada göbek deliğimin orda segerme olarak başladı sonra aynı şekil devam etti tam hareketlerini 20. Haftadan sonra hissettim 😊
Gulsen6137 Milena20 canım benim de aynı şekilde olmustu ama ilk gebelik olduğu icin insan anlayamıyor emin olamıyor😊
asiltosumm35 Milena20 canim bende 18+6dayim 😍 ve bende senin gibi Allahim acaba uyduruyormuyum diye bile dusundum 😂 ama yok bunlar bebislerimizin hareketleri hatta bazen inanamayip esime gösteriyorum o dokunuyor oda sok oluyor cok sukur hissediyoruz artik 😍
Sevgi0147 Hissetmen normal bende senin gibiydim cok kararsız kalırdım bebek mi diye ama bebektir o bence sıkma canini
Milena20 asiltosumm35 yaa çok heyecanlı hareketli olacak minnaklar şimdiden belli allah tüm annelere evlatlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🥰🎈