Zerrin3yanteri Kızlar merhaba, 28 haftalık hamileyim. Uyurken ağzımdan su geliyor. Uyandığımda yastık epey ıslanmış oluyor. Yeni başladı bu durum. Yaşayan var mı? Endişelendim açıkçası.
Busekrkmz Zerrin3yanteri 36 haftalık hamileyim yastığı öyle görünce her sabah yataktan sinirli bir şekilde kalkıyorum sinir bozucu bir durum bazen oluyor bazen olmuyor o yüzden yatarken havlu koyuyorum kafamın altına daha iyi ihissediyorum öyle 🤗
Gizemct Zerrin3yanteri canım ilinci hamileliğim bende ikisinde de oldu hatta o ıslaklıktan uyanacak kadar bi problemden dolayı değil hamilelikten dolayı tükrük bezlerinin çok çalıştığından
ElifOncul Hamilelikte yaşanan burun tıkanıklığı sebebiyle ağızdan nefes alıyorsun uyurken farketmeden tükürük salgıları da hamilelikte çok arttığı için uyurken akıyor sanrm ben öyle biliyorum☺️
Meltem95 1994ozg o durumu cok yasadim ondan aklimda kalmis 😃 bende vardi genelde cogu insanda vardir zaten 😃
Caglasy 33 haftaligim son 10 gundur bende ayni durumu yasiyorum normalde cok yorgun oldugumda bunu yasardim suan anlam veremiyorum uyandigimda yastigim ve geceligim batmis oluyor 😅
Zerrin3yanteri Busekrkmz çok haklısınız insan kendinden iğreniyor. Bir de bayağı yastığı ıslayacak kadar geliyor.
Cas Ben de aynı sorunu yaşıyorum muhtemelen yan yattigimiz için oluyor hamilelikten önce ya da ilk iki trimester boyunca böyle bir sorun yaşamamıştım o zaman sırt üstü yatabiliyorduk
Zerrin3yanteri Cas evet bende de yan yatınca oluyor ama önceden de yan yatardım yani diğer aylarda da.