Ilovemybaby Hamileyken denize giden var mı? Virüs yüzünden denize de girmeyin diyorlar. Kalabalığa karışmadan denize girme konusu hakkında bilgisi olan var mı?
egeninincisii Ilovemybaby ben de çok istiyorum , zararı yokmuş ama eşim çok çalışıyor, bir de bacaklarımda çatlaklar oluştu , eşimin yanında üstümü bile değiştirmiyorum utanıyorum o görüntüden 😔 o yüzden denize de gidemiyorum veda ettim bu sene o hayalime.
Mommy2b Ilovemybaby tenha koylar olur sadece yerlisinin bildiği öyle bildiğiniz bir yer varsa öyle girin yoksa girmeyin, yada böyle ufak bot gibi birşey kiralıyorlar açılıp yüzmek için öyle bir şey araştırabilirsiniz bütçenize uyanı varsa en temizi biraz daha açıklar çünkü
Meraki Ilovemybaby ben şuan tatildeyim 33 haftalığım Çanakkale taraflarını tercih edin derim çok sakin koyları var sıkıntı yaşamazsınız he birde tercihimiz otelden ziyade evde kalıyoruz
merve90 Cnm ya bizde yazlık yerde oturuyoruz yaz kıl tenha yere gittik daha ayağımı yeni soktun denize kalabalık yer tercih etme
Simgedemirbas Doktoruna sormalısın canım. Ben sorup girdim denize. Havuzu önermiyorlar diye denize gittim.
Ilovemybaby Simgedemirbas Doktor yüzebilirsin dedi. Havuza girmeyeceğim zaten mikrop yuvası. Denize girmek istiyorum ama çekiniyorum oteller, virüs vs. Korkuttular beni. Bu zamana kadar virüse yeterince dikkat ettim. Denize gidersem de otelde kalmak zorunda kalacağım. Cesaret edip otelde, pansiyonda kalan var mı acaba?
Hashasim2020 Ilovemybaby bence otel/pansiyon tercih etmeyin biraz sıkın dişinizi ben de gitmedim bu kadar dikkat ettik bundan sonra biraz daha ederiz sonra pişman olmaktansa 🥰 hem vaka sayılarında da artış oluyor bence riske atmaya gerek yok (kalabalık yerler için söylüyorum yoksa kimsenin keşfetmediği tenha yerlerde sabahları falan doktor izin verirse Olabilir tabi ) 🥰
Simgedemirbas Ilovemybaby günlük gittim canım ben kalmadım hiç bir yerde. Ama onu çok önermiyorum dediğin gibi virüsten dolayı pansiyon ,otel Vb. mecbur kalmadığın sürece sağlığın ve minnoşun için gitme bence canım☺️
elcinsadem Ben 2 hafta da 1 denize gidiyorum doktor önerdi . Saatlerce de yüzüyorum . Hiçbir sıkıntı olmuyor . İnsanların az olduğu saatleri tercih ediyorum . Gittiğim yer tertemiz bit beach.
Gunsss Ilovemybaby bende çok özledim korkumdan tatile gidemiyorum 😔 inşallah tez zamanda biter bu günler
Esraugur2310 Ilovemybaby Doktorum deniz temiz ise ve kalabalık bir yer degil ise girebilirsin demisti.
zepbjk Ilovemybaby girebilirsin havuz değil ama denize. Ben ikisine de girdim 🙈 ama denizde daha rahat ettim sakin yerlerde girmeye çalış
cagla24 Ilovemybaby bayramda tatildeydim 3 gün boyunca girdim hiçbir sorun olmadı doktorum da havuz yasak denize girebilirsin demişti