Kadriyekrc Sevgili annişler ve hamileler bebek arabası seçiminizi nasıl yaptınız ? Ben travel sistem düşünüyorum ama bir yandan da baston sistem de işimizi görücek neden o kadar para veriyim diyorum. Çok kararsızım fikirlerinizi alabilir miyim ?
SemihDamlaDalan Kadriyekrc travel sistemler daha rahat ve kullanışlı diye biliyorum çevremde kullananlar hep bunları söylüyor bende travel sistemlerden istiyorum
Kadriyekrc PembeLia ben benetto’nun travel sistemini beğendim hem fiyat olarak hemde görünüş olarak. Pregoda beğendiklerim arasında. Teşekkür ederim dediğinizide araştırıcam
Sedaekici Kadriyekrc biz Kraft fit travel sistem aldık. Daha kullanamadık bebişimizi bekliyoruz. Travel sistem tercih etmemde ki sebep özellikle anakucağı oldu. Çünkü ilk 6 ay arabada anakucağında gitmesi lazım araba koltuğuna oturamaz
Bnarinn Kadriyekrc chicho nun travel sistemi cok iyi sonrasında baston oluyor zaten ben aldım bekliyorım heycanla https://www.welcomebaby.com.tr/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi-blue-863?gclid=CjwKCAjw-6bWBRBiEiwA_K1ZDaQ-VWOBtdbuQSsjvFNrSh5JuTp0atr1FgIA2bHqxbUzeo3-VQLR6BoC-nQQAvD_BwE Burdan bakabilirsin