Meltem95 Selcankokalan ben agrim icin kendim aldim ictim doktora soylememistim bacak kramplarinin magnezyum eksikliginden oldugunu biliyordum ondan aldim ictim ama daha icmicem ha birde erken dogumu da engelliyormus
Ummuhan4934 Meltem95 Bende 30 haftadayım daha önce erken doğum yaptığım için bunda magnezyum verdi doktor iki kutu içtim bıraktım baktım olmuyor kasılmam cok bugün tekrar aldım bişey olur mu bilmiyorum ama dayanamıyor ve korkuyorum Buda erken olur die 🤷♀️
Meltem95 Ummuhan4934 zarar olmaz bence ben bile 38 haftaya kadar ictim bende niye kasilmam falan yok diyorum meyerse magnezyumdanmis 😃
deryasel1 Meltem95 bende kullanıyordum ağrılarım için ama 37 den sonra kullanma dedi doktorum sancıları önlüyormuş
Zeyzey24 Meltem95 magnezyum konusunda tereddütlüyseniz maden suyu için derim bende 36 haftalık hamileyim hep maden suyu içiyorum çok iyi geliyor kramp flan olmuyor en azından
noone Yaseminsefa 🤣 sinir yapmış size hamilelik galiba. Güzel bir dille anlattım ben de. Gerekip gerekmedigine zaten doktor karar verip gerekli ise yazar vitamini. Siz gerekmiyorsa diye sonuç da oluşturamazsiniz 🤣
noone Meltem95 ben de her çeşit şeyi içtim son 39. Haftayim 10 kilo aldım ödem bile olmadı kalçama ve göbeğime aldım sadece:)
Zuhal1 Meltem95 doğumdan 1 ay önce bırakılması gerekiyormuş bana eczanecim dedi cunku kasılmaları engelliyormuş sancıları ondan dolayı mantıklı geldi
Meltem95 Busra221 cok sukur canim. Geldinizmi eve ? Bende hala duruyoruz hic bi sey yok ne sanci ne nisan. geziyorum bosbos her kes sen hala dogurmadinmi ya diyo 😂😂
Cileklipasta Meltem95 sezaryen oldum ben :) normal doğum olacaktı ama bazı sebeplerden sezaryene alındım. Magnezyum kasılmayı engelliyor falan diyenler oluyor ama bilmiyorum doğruluğunu.
Kirpapatyasi Meltem95. Ben 38.deyim her akşam içmiyorum bazı akşamlar içiyorum . ama sonuna kadar kullanılıyormus
Meltem95 Kirpapatyasi ben iciyordum hic kasilma sanci falan olmuyordu erken dogumu engelliyormus. Bende 38+1 haftayim dogumumu geciktirir diye biraktim