01merve 37haftalık hamileyim bebeğimin sürekli karnımda toplanıp taş gibi olduğunu hissediyorum bu neyden kaynaklanabilir yaşayan varmı
Akbas77- 01merve 37 Haftalığız aynısı bende de oluyor Perşembe gübü doktora gideceğim soracağım inşallah 🙏🏻 Korkutuyor bazen 😱
Kiwi12 Prensesinmelegi evet bende33haftaligim 3gundur bendede oluyor mermi şeklini alıyor resmen çok ağrı sancım oluyor sizinde oylemi
Prensesinmelegi Kiwi12 Evet canim benimde ole oluyo karnim cok ariyo ayni isal arisi gibi giriyo 5 10 saniye suruyo geri geviyo erken d9gum riskim var hastandede fekan yattim sancilarim cikiyo
RabiaMG 01merve benim 27 haftamda basladi nstde sancim cikmisti ilac kullaniyorum doktorum doguma yakin olmasi gerekiyor dedi. Yani gercek yada yalanci sanci oluyormus o hissettigimiz kasilma oluyormus
Neslihankk 01merve 21 haftalığim 2 haftadır bendede oluyo doktoruma sordum gayet normal dedi ama bazıları erken doğum vs diyolar bende anlamadım 🤷🏻♀️
Ebruaybars 01merve bende 35 haftalık hamileyim bnde de oluyor doktorum tek tarafta topluyordu bebek kendini dedi
Kiwi12 Prensesinmelegi aynen kuzum bendede aynı oluyor hatta benimki bazen saatleri buluyor geçmesi dün ağrıdan kivranfim çocuk sivri mermi gibi şekil aldı karnında 1saati geçti düzelmesi. Ama hastaneye gitmedim ilgilenmiyorlar hic
Bsrlmnemr 01merve 19. Haftamdan beri oluyor 34 haftalık olduk hala devam bazen öyle sert oluyor ki canımı acıtıyor. Kasılma deniyor bu durumlara son haftalarda olması zaten gayet normal. Magnezyum eksikliğinden kaynaklanabiliyor
Bilge_12m Bende 31*4 üm bi kaç haftadır bende de vardı rahim ağzı kısalığına sebep oluyormuş biraz kısalma oldu BNde de progestan verdi uzadı biraz ciğer geliştirici vuruldum ve dinleniyorum evde nts de sancı çıkmadı ama yinede önlem amaçlı yapıldı bunlar