Gozdeozel-34 Benim kasık ağrılarım oluyor,mide bulantım kusmalarım,halsizliğim ve sürekli uyuma isteği 😊 ve çok yemek yiyemiyorum artık 😂
Ladyssss Gozdeozel-34 canım benimde çok uykum geliyor, acıktığım zaman hemen tansiyonum düşüyor, kasık ağrım var, ayakta çok durunca belim ağrıyor biraz. Daha deminde sol kasığıma saniyelik bir ağrı girdi ama feci normal mi bilmiyorum 5+3 üm
Homeless20 Gozdeozel-34 benim bel ağrım ve haldizliğim vardı uyumak istiyordum sürekli ama uyuyamıyordum :( 9+3 üm şuan
Hilalyusuf Gozdeozel-34 sık sık lavaboya gidiyordum o zmnlar oruçluydum bide hep uyuma isteği ramazandan dolayı böyleyim diye düşündüm ama meğersem 5 haftalık hamileymişim. 😊 çok şükür 18+1 olduk 👼
Nasippp Homeless20 ya bende 4+4 üm bel ağrım oluyor hafif adet günüm dündü bu gün kalçam ağırdı biraz korktum normal midir 🥺
Gozdeozel-34 Normal demişti doktor benim için bende 5+4üm tekrar kontrole 2 hafta sonra gideceğim. Kalp atışlarını o zaman duyarız inşallah 🤲🏻😊
Gozdeozel-34 Nasippp kanama olmadığı sürece tüm ağrılar normal diyor doktorlar. Adet olacakmış gibi kasık ağrıları olur. Vücut kendini gebeliğe alıştırmaya çalışıyor bende çok korkuyordum ama burada yazıları okudukça rahatlıyorum.
Kahramankentli 6+4 üm bende bel kasık ağrısı hafifledi ama halsizlik bitkinlik sürekli bi uyuma 😴 isteği var uykuya doymuyorum ama uyanınca da çok halsiz oluyorum
Gozdeozel-34 Bir de bebişlerimizi daha hissedemiyoruz ya bazen diyorum hala ordasın demi 😊 sık sıkta gidilmiyor maalesef doktora. Bu gibi tedirgin olduğumuz durumlarda onların hala orda olduğunu nasıl hissedebiliriz 😊😊