Defneazra Erkek çocukta pek mide bulantısı olmaz derler bende bulantı sabahları oluyordu ilk haftalarda sonra olmadı kanamam olmadı canım tam tersi tuzlu ekşi istedi biz hep kızdır diye odaklandık ama erkek dedi doktor kişiden kişiye değişiyor bence o belirtiler
Defneazra Erkek bebeğin hamileliği daha rahat olurmuş bel ağrısı oluyormuş genelde, bulantılar daha az, çok leke düşmüyor yüzüne yüzün güleç oluyor neşeli Güler yüzlü oluyormuşsn😊
Mammimammi busratunk5 3. Oğluma hamileyim. 3 ü de her yönden yediklerim tiksindiklerim belirtilerim olsun o kadar farklı ki.
Gulsevin busratunk5 yanlış anlama ama ben pek inanmıyorum erkekte şöyle olur kızda şöyle olur tarzı söylemere. Yapı meselesi. Her hamilelik kendine özgü farklı
Mammimammi Esrae2 vücut yapısıyla alakalı biraz. Karnım 30. Haftadan sonra dışardan belli olmaya başladı. Ama 2 sinde sivriydi. Yanlar boştu yani. 3. Daha 17 haftalık. Karnım yok henüz
Yildirim35 Kesinlikle enerji veriyor erkek bebek. Ben asla duramıyorm yerimde en belirgin farkı buydu bence bende 💃