AtesAlininAnnesi 24 gün önce erken doğum yaptım bebeğim kuvezde sağlığı gayet iyi ben 3,4 saatte bir sütümü sagiyorum fakat son 1 haftadır sütüm azaldı nasıl arttırabilirim 😟
Betim AtesAlininAnnesi hayırlı olsun öncelikle 🥰sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🤍 su içmek , bulgur yemek artırıyor diyorlar ama tecrübeli anneler de yazar birazdan
irem_17 AtesAlininAnnesi öncelikle gözünüz aydin. Insallah en kisa zamanda da tamamen kavusursunuz. Bence en cok süt yapan bol su icmek ve uyumak. Gün icinde firsat buldukca uyumaya calisin. Komposto da cok icmistim ben. Bir de üzüm ve dereotu da işe yariyor. Bir de rezene, anason ve kimyon tohumu cayi iciyordum karistirip. Hem gazi engelliyor hem süt yapiyor o da.
Zsahin AtesAlininAnnesi Sütünü nasıl sağıyorsun? Muhakkak elektrikli sağma makinasıyla sağ. Arkadaşım öyle yapmıştı ve sütü hiç azalmadı.
Esraugur2310 AtesAlininAnnesi 1 su bardağı suyun içine 1 tatli kaşığı rezene bir çay kaşığı anason koyup kaynatın. Kaynadıktan sonra 5-10 dakika demlenmeye bırakın sonra süzün için. Bu tarifi Cocuk doktorumuz vermişti çok güzel süt yapıyor gaz sorununa da iyi geliyor.
AtesAlininAnnesi Zsahin eee baby’nin elektrikli süt sağma makinasiyla sagiyorum kuzum önceden çok güzel geliyordu şimdi azalıyor 😟
Metlem Aksatmadan sağman lazım canım. Mutlaka gündüz 2 saatte bir, gece 3 saatte bir. Aksattığın zaman azalıyo maalesef ve bolca sıvı
ggmom AtesAlininAnnesi surekli ayni sekilde sagim yapildigi icin sut bezleri ona gore kendini ayarliyor aslinda azalmıyor sagimina gore üretime devam ediyor sagmaktan vazgecme bebegin emmeye basladiginda daha güzel vakum yaparsa yine degisir sut gelimi gunde 2.7 litre sıvı tüketimine dikkat et ac kalma besin degeri iyi beslen vebl stresten uzak dur 😊
AtesAlininAnnesi ggmom önceden mesela sagdigim zaman biberon doluyordu ağzına kadar simdi ise yarisinin yarısı geliyor 😟