Minikmucizemm17 Ben dogum. Yapalı yaklaşık 2 buçuk ay oldu sezeryan dogum yaptım bi sonraki gebelik için ne kadar ara vermem gerekiyor lütfen yardımcı olun
asya_zehra Minikmucizemm17 Minikmucizemm17 canim en az bir sene olmalı tabiki daha önce kalabilirsin ama senin için en iyisi 1 sene doktorlar oyle diyor ablam 7 ay sonra filan hamile kaldı mahfoldu çok kötü ağrı oluyormuş karnin büyüdükçe tabi yinede her bünye farklı ama bence 1 sene ara verilmeli
ozgesoy28 Minikmucizemm17 en sağlıklısı 2 sene diyo doktorlar ama daha kısa sürede kalıp doğum yapan da çok var
Smaa Ebrarrrr Başınız sağolsun🙏🏻Bende bebeğimi yeni kaybettim... 6 ay sonra hemen hamile kaldınız mı? Doktorlar en az 1 yıl diyor ama 6 ayda kalan çok kişi var .
Smaa Ebrarrrr Siz 6 ay geçince hemen hamile kaldınız mı? Doktorunuz ters bir durum olur veya olmaz gibi bişey söyledimi?
Minikmucizemm17 İnternet te bi çok yazı okudum en az 2 sene diyor bu yüzden merak ettim en kısa Aralık ne kadar olmalı diye
aysegulefe Smaa NATO da mavi deniz hastanesine gidebilirsin ben 6 haftadan itibaren gidiyorum fiyatları uygun ilgi alaka güzel.muayene 40 normal doğum epiduralle 2500
Edos En az bir bucuk sene ara vermemiz gerektigini soyluyor doktorlar. Fakat kazaya kurban olursak Allah yardımcımız olsun😂
Ebrarrrr Smaa aa normalmış senin neden peki bi sorunmu vardı Bebek'te üzülme güzelim cennet kapısını açacak onlar bize rabbim yerini doldursun 6 ay bekle sonra hamile kal ben oyle yaptım güzelim rabbim iisteyen herkese nasip etsin
Smaa Ebrarrrr Kalp rahatsızlığı varmış doktorlar hiç farkedemedi malesef... 37 haftda öğrendik acil doğuma alındım sadece 1 gün yaşayabildi bebeğim. Allah’ın takdiri ... herşeyin hayırlısını verir güzel Rabbim. Amin inşallah🙏🏻 Hayırlısıyla Sağlıklı evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ayda hamile kalınca herhngi bir zorluk yaşadın mı peki? Dikiş yerlernde zorlanma gibi?
Ebrarrrr Smaa yok bide ben kilolu hamile kaldım ilaç kulandım hormon onun üserine kılo aldım 90 kiloyla kaldım şuan 94 oldum cok hafif biraz kaşıntı falan oluyor sargı bezi koyuyorum arasına gecio ama daha cok yeni 29 haftalık ve herhangıbi agrı olmadı rabbim sanada saglıkla versin banada isteyen herkese
SevDin Minikmucizemm17 bende doktoruma sordum en az 1,5 yıl bekleyin dedi o yüzden normal doğum istiyorum rabbim nasip ederse ikinciyi bebeğim 1 yaşına gelince düşünüyoruz çünkü
bilges Minikmucizemm17 saglık ocagın dakı ebe bana en az 2 yıl dedı neden dedım ne kadar ek vıtamın de alınsa bebek vücudun dakı depoları bıtırıyor o yüzden kendını yenılemen için beklemen gerek dedı.. 28 haftalık hamıleyım inşallah saglıkla kucagıma alırsan allahım nasıp etsın herkese.. 8 9 ay sonra tekrar çocuk düşünüyorum artık ne zaman olur o da allahın takdırı ☺😊