Es-Esss Bebek sağda olunca erkek solda olunca kız diyorlar doğruluğu nedir sizce 😊kız ya da erkek hamişler fikirlerinizi bekliyorum bebeğiniz ilk üç ay sağda mı solda mıydı ? 😘
MiniKaya Es-Esss benim hep sağ kasığıma ağrı vuruyodu başlarda ultrasonda ilk sağdaydı şuan hala kafası sağda oğlum olacal hayırlısıyla 😀
Gizemlimmio Es-Esss Ben solda hissediyorum ultrasonda da doktor sol tarafa bakıyor 13+4 büyük ihtimalle erkek dedi doktorum. Nerde olduğuyla pek bir ilgisi olduğunu sanmıyorum 😊
Papatyali Es-Esss bende tam tersiydi kızım sağdaydı şimdi bebeğim solda erkek dedi dr değişiklik olabiliyor böyle şeylere takılmamak lazım sağlıklı sıhhatlı olsun inşallah 🥰
Es-Esss MiniKaya demek ki doğru mu acaba ben daha cinsiyetini öğrenmedim ama bebeğim solda hayırlı sağlıklı bir kız evlat istiyorum inşallah rabbim kısmet ederse 😊
Gizemlimmio Es-Esss Aminn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimizi 🌸 Kız da olsa erkek de olsa canımızdan parça olucak zaten ama bizimki merak işte 🤓 bir sonraki kontrolü iple çekiyorum ben de 😅
Es-Esss Gizemlimmio aynen sağlıkla gelsinler ama insan yine de bir oğlu olunca bir de kız istiyor ama hayırlısı hangisiyse onu nasip etsin rabbim inşallah hepimize 🤲🏻☺️
Gizemlimmio Es-Esss Bizim ilk bebeğimiz olucak ama ben en başından beri erkek hissediyorum eşim kız istiyor 😅 Dediğiniz gibi Rabb’im en hayırlı en sağlıklısını versin inşallah 😇 Gönlünüzden geçen olur umarım 😊