Zsahin Cglrtgce ben kullanıyorum 12. Haftamdan beri. Çok çok güzel bir ilaç. İştah falan açmadı bende kilo da yapmadı, kabızlık da olmadı. Genel olarak çok önerilen bir ilaç zaten
ElifOncul Ben kullanıyorum en başından beri. 36. Haftadayım kilo da aldırmadı kabız da yapmadı.. Kabız genelde 1. Trimester sonlarına doğru oluyor herkeste
Cglrtgce ElifOncul benim aşırı derece de kabizlik sorunum var hiç geçmiyor nasil olacak bilmiyorum demir hapi da etkiler diyorlar
Cglrtgce Zsahin bana da doğuma kadar kullanacaksın dedi doktor ama sanki bi anda şiştim gibi hissediyorum belki psikolojiktir
ElifOncul Cglrtgce Demir iştah açıyor bak, kabızlık da yapabiliyor. Eğer gerçekten zorlanıyorsan doktoruna söyle bir şurup veriyor o rahatlatıyor çok
Meriwa Cglrtgce 1 ay sanırım içinde ne kadar olduğunu unuttum ama o dönem decavit verdi o aldırmıştı bana herkesin bünyesi de farklı olabilir ama
brcbr Cglrtgce ben hamileliğin başından beri kullanıyorum.şuan 22.haftadayım.kilo aldım kabızda oldum da vitaminle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Serinannesi42 Ya onu kullanırken sıcaktan erimişti ve elime bulaştı kokusu bi tiksindim bidaha kullanamadım ama çok faydalı herşey var içinde 👍🙃
Betim Cglrtgce bana ne kilo aldırdı ne kabız yaptı. Gebeliğin başından itibaren kullanıyorum 38 artı 3 üm😎
Betim Mmrv00 gece uyumadan içiyorum öyle yatıyorum. Gündüz içtiğimde ilacın kokusu burnuma geliyordu doktorun önerisiyle uyumadan iç o zaman demişti🤩