Zsahin Betul_izmir elele ranger 2 aldım ben. Henüz doğurmadığım için tecrübe etmedim. Kullanan arkadaşım vardı memnundu diye aldım.
Meriwa Betul_izmir kabin tipi hamilton x1 var normalde 5 bin e bebekde 1500 şuan daha da hafifi chicco ohlala cnm
bburcu Betul_izmir Pierre cardin capsule 👍🏻 Kabin tipi katlanınca ufacık oluyor taşıması kolay tek elle açılıyor ve hafif
Bilgebykl Betul_izmir mamas papas ocarro aldik, urun az yer kapliyor ama biraz agir. Oldukca saglam ve cok şık
Akfirat Baby home bh855 modeli pusetli travel ama çok hafif bir bebek arabası.biz onu aldık.çok güzel.fiyatıda uygun 3000 lik arabalarla eş değer
Nunuy Mamas papas da karar verdim .çok yüksek fiyatı ama büyük tekerlekli ; ve diğer arabalarıda denedim sürdüm .diğerlerine göre bayağı kaliteli.ama almadım daha
Meriwa Nunuy ürün alırken sadece 2 ileri geri yapmayın açıp kapatıp taşımaya da bakın ağırlığı hissedilmeybliyor bilginiz olsun
little_butterflies @Betul_izmir biz ik başlarda mamas papas aldık memnunduk aslında çok da yer kaplamıyodu ama tatile gittiğimiz yerlerde bizi zorluyodu, Stokke aldık çok memnunuz şuan. Sadece arabada çok fazla yer kaplıyo :)