Kuzucuk94 https://imgyukle.com/i/S606bt Kizlar 16+6 gunluk sizce cinsiyyet ne ?bi kiz bi erkek diyolar
Kuzucuk94 Ya istemiyorsaniz yanit vermeyin,yanit vermek zorunda misiniz? Sizde benim gibi bi defa kiz bi defa erkek bi defa kiz soyleyince acil oluyor, bilmiyorsaniz yanit vermeyin ya, ne oluyo? Tabii ki bilen kardeslere soruyorum
Mucizem199 Kuzucuk94 katılıyorum sana canım acil olmasa zaten acil yazmasın Allah kalbine göre versin banada 16+5 kız dediler yüz 90 ama yinede Emin olmak için bidaha gel dedi doktorum 🙏
TeacherrMom Her posta cevap vermek zorunda değilsiniz neden tepki gosteriyosunuz ki heyecanlanmis ve acil yazmış olabilir
Yarim_Kilo_Kiyma Heyecanınızı anlıyorum gerçekten ama acil olarak yazmanız biraz tuhaf kaçmış 😕 Biz kaç hafta bekledik inanmazsınız Bize de 12. Haftada kız dediler 16. Erkek sonra yine kız oldu sonra net olmadı, doktor ilk defa başıma böyle bir şey geliyor emin olamıyorum dedi hatta; ekstradan çağırdı beni sadece cinsiyet bakmak İçin ama hiç göstermedi. Daha sonra 20. Haftada söyledi 21. Haftada detaylı ultrason da teyit ettik ve yakışıklı bir 🤴🐣 geliyor , Allah’ın izniyle
Yarim_Kilo_Kiyma Kuzucuk94 Biz hiç takılmadık cinsiyet meselesine. Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda
Kuzucuk94 Yarim_Kilo_Kiyma bizde takilmazdik ama bi oyle bi boyle soyleyince insan merak ediyor ya canim