Leylasnsy Merhaba kızlar. 34 haftalığım ve bugün çok sık sertleşme oluyor karnımda. Sol ve sağa göbeğimin üstüne yerleşiyor sanki doğacak gibi pozisyon alıyor. Ve rahmimden bişi çekiliyor gibi sızı oluyor acıda veriyor hafifce. Bunları yaşayan var mı?
cptrhb Leylasnsy bende 34 haftalığım ilk defa geçen gün aynı böyle hissettim çok yoğundu bu seferki doğurucam sandım. Sanki yukardan aşağı vücudum bebeği itiyormuş gibi bi dalgalanma oldu 1 dk boyunca sonra geçti yalancı kasılma dedikleri öyle bişey demekki aertleşmeyi hep yaşıyodum ama öyle bi kasılma hiç hissetmemiştim
UrasEgeninannesi Leylasnsy benimki de yapıyor kasılma hareketlerini taş kesiliyor sanki oğluş. Dakika tut düzenli olup olmadığına bakmanı tavsiye ederim canım. Yalancı kasılmalar düzensiz oluyor bizde de görülmesi artık normal :)
Hulyaawc Leylasnsy Bende 34+0 oldum bugün şuan ağırdan Kıvranıyorum yalancı sancı olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir 🤦🏻♀️
Buzra Aynn bnmde canim ole oluyom cnm nsil kasyo beni bide bazen oramda hissedyom sanki baski oluyo bde cok uzun sure otrnca belim.aryo
UrasEgeninannesi Leylasnsy uygulama da kasılma sayar var ben öyle yaptım ve düzenli sancım vardı 32.haftamda. Ertesi sabahta doktoruma gittim zaten bahsetmiştim nst de de düzenli sancım çıkmıştı. Kasılman geldiğinde karnın geriliyor zaten hissediyorsun o an sayaça basıyorsun gevşemeye başlayınca durduruyorsun . Kasılma devam ettiği sürece aynı sayaçtan takip edebiliyorsun. Yada uğraşamam dersen kasılman geldiğinde normal saate bak kaç dakika da bir toplanıyor takip etmiş olursun
UrasEgeninannesi Leylasnsy hayır kız daha erken ne doğumu aman aman 😬 hastanede yattım 1 gece iğne ilaçla durdu çok şükür ne olur ne olmaz diye ciğer geliştiricimiz de yapıldı. 34+4 üz şu an çok şükür ☺️