Sude_uzum01 Arkadaşlar spinal sezeryan a gün verdi doktorum Cuma günü saatini söylemedi acaba bir gün öncesinden ararlar mı beni hastane filan?
Psikolog-anne Sude_uzum01 yok canım zannetmem arayacaklarını. Gidip yatış işlemi yapıyorsun o gun o saat
Merveee07 Sude_uzum01 canım banads cuma gününe gün verdi ama iki gün öncesi gelmen gwrek rutin kontorl yapicam dedi o zman saatini filan sorucam bende seni çağırmadi mi sezaryan öncesi kontrol icin
Fnfn Sude_uzum01 canım benimde yarın demişti saat vermemişti mesaj attım 7.30 da hastanede ol 24. 00 dan sonra yemek yasak 02.00 dan sonrada su yasak dedi 🤦♀️🤷♀️
Sude_uzum01 Psikolog-anne Doktorum bir gün önceden ararız seni dedi ama şu saatten sonra bir şey yeme de demedi sadece gün verdi bu Cuma’ya saat filan söylemedi
Psikolog-anne Sude_uzum01 ararlar o halde belki bilemiyorum kuzucum. Ama gece 12 den sonra birsey yemiyorsun oku biliyorum su dahil
Muberraonur Sude_uzum01 gece 12den sonra bişi yiyip içmeden sabah git doktoruna yatışını yaparlar canım
Jasmin35izmir Sude_uzum01 tamam işte bir gün önceden arayıp söyler yarın şu saatte gel bugün şu saatten sonra birşey yeme içme diye
Sude_uzum01 Merveee07 rutin kontrol kan alma ekg çektirme ve anestezi uzmanının soru sormaları mı ? Eğer oysa ben yaptırdım canım
Sude_uzum01 Psikolog-anne tamam canım cok teşekkür ederim eğer aramazlar ise o gün gittsem Doğuma alırlar demi ? Yatış işlemi yaparlar heralde 7 Ağustos dedi zaten
Psikolog-anne Sude_uzum01 alırlar illa ki ya, gunun belli listede zaten adın vardır ameliyat listesinde doktorun
Sude_uzum01 brnr09 Sigara kullanımı var mı ? Daha önce ameliyat geçirdinmi ? Herhangi bir ilaca karşı alerjin var mı vs. Gibi sorular soruyor canım
Pelin55 Sude_uzum01 allah razı olsun âmin ins canım benim hepimizin bebekleri saglicakla gelsin ins 🤗🤲