Aslim22 zeynolin bence alakasi yok ben hamileligim boyunca hep eksi yedim ve bugun ogrendim oglum olucak hayirlisi Allhtan 🙏🏻❤️ Umarim gonlunuzden gecen olur ❤️
Ceylanaydemir zeynolin aslaaa öyle bişey yook sürekli turşu yiyorum ekşili şeyler istiyorum tatlıdan midem bulanıyor ama oğlum olcak 💙
zeynolin Ceylanaydemir galiba tam tersi olmus ekşi yiyen annelern oğlusu oluyor gerçi bende ilk kızımda cok ekşi yemiştim sanırım vücutta ne eksikse ona yönelim oluyor
Melikezey Cok zor geciyr benimde kizlar hicbirsey yiyemiyrm midem agriyo kötü çoğu sey kokuyo sizinde oyle oldumu ve ne zaman gecti 10 haftalık olcam ins yarin ama gecmedi henuz😔😔
zeynolin Melikezey ilk gebeliğimde öyleydi duş alırdım şampuan kokusuna kusardım herseyden tiksinmiştim ama suan öyle değilim 9 ay boyunca kusmustum🤦🏽♀️
Havagul Ben erik ve çagla aşermiştim ilk ve sürekli turşu yiyordum ama benim oğlum olucak hayırlısıyla 🤗 pek alakası olmuyor sanırım tatlıyla ekşiyle
Melikezey zeynolin bende oyle dus alirken sampuan kokusu el sabunu kokusu ilk gebeligmde boyle olmamisti insanlar anlatinca sasirirdim ama yasaynca anladim.. kusamiyrm bide ben