zeynolin Sizce aşerdiğiniz seyler cinsiyet belirleyicimi ye tatlıyı getir hakkıyı ye ekşiyi getir ayseyi var mıdır bir bağlantı☺️
Epifenomen zeynolin ekşiyi normalde sevmeme rağmen hamileliğimde resmen tiksindim tam bir tatlı bağımlısı oldum. Allahın izniyle kızım olacak. Bence alakası yok inanmayın 😊
Esrae2 zeynolin canim rtrafimda izlemledigim kadariyla hamilelikte cok tatliya duskun olanlarin geneli kiz bebge hamile eski aserenlerde erkek bebege
Elifdoan zeynolin bende de tam tersi oldu, turşu suları, ekşi erikler, şalgam suyu,ve bolca limon yedim 😂😂 oğlum geliyor
zeynolin Epifenomen inanamıyorum cünkü ekşi tatlı tuzlu ne varsa herseyi yiyorum benimde kızım olucak ilk kızımda ağzıma tatlı koymamıstım ve bi sürü seyden de tiksinmiştim bu gebeliğimde normalde ne yiyorsam o
zeynolin Esrae2 benimde tam tersi etrafımda tatlı yiyenlerin oğlu yiyor demek ki tutmayan bir atasözü olmus☺️
BabyPoyraz Hamileliğimin başından beri ekşi yedim tatlıyla aram hiç olmadı ve Allah’ın izniyle oğluşum olucak😊
zeynolin BabyPoyraz Allah bağışlasın 😊bende hersey yiyorum bu gebeliğimde benimde ins bir kızım daha olucak
zeynolin Elifdoan ilk kızımda öyle olmustu bol bol eksi yemiştim ama teyzemde sizin gibiymis simdi oğulları büyüdü tabi ama oda sürekli ekşi yemişti 2 oğlu var😊
bebegim_28 zeynolin bende tuttu ye ekşiyi doğur Ayşeyi😁 hep ekşi tuzlu istedim tatlıdan tiksindim kızım olucak kısmetse 😊