Anneolmak08 Iyi gunler kizlar ben yarin asilama yaptiracagim Amh deger il dusuk acaba bu durumda olup asilama ile hamile kalanlar varmi
bebegim_28 Anneolmak08 iki tane arkadaşım aşılama ile hamile kaldı biri ikiz biri üçüz oldu amh leri ne durumda bilmiyorum ama
Anneolmak08 bebegim_28 cok sagolun cevabiniz icin. Doktor Amh sorun degil olur diyim beni 6 Ay bekletti klomen vermek istedi Ama ben asilama istedim insallah olur artik cok sabirsizlaniyorum
bebegim_28 Anneolmak08 stres yapmayın biliyorum söylemesi kolay ama doktorlar söylüyormuş stres en büyük zarar diye en büyük engel rabbim hakkınızda hayırlı olanını tez zamanda versin inşallah 😊
Serinannesi42 Ben klomen yaptım kalamadım sonra aşılama yaptırdım o ayda kalamadım adet gördüm ve perişan oldum sonraki ay hiç beklemiyodum kendiliğinden hamile kaldım sebepsiz infertilite vardı bende de
Serinannesi42 Anneolmak08 öncelikle 3 sene anne olamadım stres yapmayın aşılamadan sonra kafamdan sildim olsun dedim 2 ay sonra yine denerim dedim tam umudu kestiğinizde Allah veriyor inaanın size dua edicem Allah’ın izniyle ❤️
Anneolmak08 Serinannesi42 Dua Y’a o kadar ihtiyacim varki kimseyle konusamadim anlatamadim derdimi sagol guzel kardesim
Serinannesi42 Anneolmak08 söz abdest aldan ve dua edicem birazdan adın neydi bu arada 🥰 hiç üzülme Allah’ın izniyle biran önce evlat hasretin dinecek ❤️😍
Anneolmak08 Serinannesi42 amin insallah Allahim herkez gibi bizede yasatir bu duyguyu Ismim Busra Allah razi olsun
Anneolmak08 Serinannesi42 canim seni unutmadim 3 Ay sonra sana yaziyorum. Insallah mesajimi gorursun. Alah senden razi olsun 3 aylik hamileyim. o gun sen sana dua edemem diyince icimden dedim ne guzel kardeslerimiz var. olacagina ve duamizin kabul olacagini cok icten inandim. O gun den beri sana hep dua ediyorum. Allah senden razi olsun guzel kardesim.
Deleted5544 amh baktırmamıştım ama 3. aşılamamda hamile kaldım, meleğim kucağımda şuan rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin insallah
Deleted5544 Anneolmak08 sebepsizdi ama eşimde morfoloji düşüktü benimde kilom, polikistik overim vardı ve adetlerim düzensizdi