Damlaaaaa35 Selammm kızlarr nasıl gidiyor 14. Hafta benim hep rahattı ilk haftalarım suan daha da rahat gibi hissediyorum inşallah hep böyle devam eder ocak 2021 doğum olacak siZce kışın doğum yapmakta şanslı gebelermiyiz ?? 😊
DlgluSeyda Damlaaaaa35 15+4 teyiz bizimde ocakta olcak nasipse:) bence kış olması güzel çünkü ilk zamanlar bebek azcık büyüyene kadar mecbur dışarı çıkmak sıkıntı oluyo en azından yaza kadar iyice büyür ve gezmek keyifli hale gelir diye düşünüyorum ☺️
Bilgeanne-27 Damlaaaaa35 bizde 14 haftalığız başlarda çok zorladı ama yavaş yavaş normale geçiyoruz tek sıkıntı hamilelik depresyonu 🤔 inşallah ondan da kurtulabilirim
EdanurZ Damlaaaaa35 ben yarın 15 olcam ama bence hamileliğimizin en güzel günleri canım ayrıca kışın doğum bence daha şanslı evin sıcaklığını istediğin gibi ayarlayabilirsin ama yazın çok sıcak oluyo
YgMr_2020 Bende tam 14 haftalık oldum bugün. Bastan beri bulantı kusmalıydı halâ ilk zManlar gibi olmasada devam ediyo. Bu günler geçsin doğurmak istiyorum 😀
Damlaaaaa35 YgMr_2020 bende bir an önce doğurmak istiyorum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cinsiyeti öğrendiniz mi :)
Damlaaaaa35 DlgluSeyda kesinlikle katılıyorum canım yaZın bebekler çok fazla pişik ve isilik oluyor bide kışın herşeyi güzel uykusu olsun temizliği olsun sadece duş aldırırken dikkat etmek gerekli gibi :)
DlgluSeyda Damlaaaaa35 uyku açısından hiç düşünmemiştim ama çok mantıklı evet ben bile kışın gün geç açıyo diye 11-12 ye kadar yatıyorum akşamda erkenden hava kararıyo zaten ama yazın sabah güneş doğunca uyku flan kaçıyo sıcaklardan yatılmıyo😂 inşallah uyku düzenleri güzel olurda zorlamazlar bizi
Damlaaaaa35 Nurbl belli değil daha göstermedi iki hafta sonra tekrar gidicem o zaman belli eder inşallah 😊