edavaslan95 Ama hiç bir doğum belirtisi yok sanki hamile değilim 🤦🏻♀️😄 biranda mı başlıyor doğum 🤷🏻♀️ Sizde durumlar ne annelerim
Akbas77- edavaslan95 Son 18 😱 Dün sanırım nişanım geldi ama emin değilim azıcıktı onun dışında hic bir belirtii sancı yok 🤭😅😂
Smyyetrkeri edavaslan95 40+2 doğum yaptım hiçbir belirti yok suniyle başlatıldı dogumum dayanamadım sezeryan istedim şuan 20 günlüğüz ❤️ Rabbim insallah bir nefeste kurtarır canım
Dilos1645 edavaslan95 normal dogum gözüküyor ve 9 günüm var lafta ama cocuk daha kanala bile inmemiş fazlasıyla kasılmalarım var adetli gibi bel ve kasık agrımda var ama sanki 20 agustosu bulacakmış gibi geliyor dogum
Akbas77- Meriwa Yaaa bilmiyorum başka hic bi kıpırtı yok 😂 İnşallah canta hazırlamamıştık daha bugün çantayı hazırlıyorum 😂😂😂
edavaslan95 Smyyetrkeri hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini 🙏🏼 Amiin inşalllab bakalım bizim başımıza neler gelecek 🤓
Esesim Pelvis kemiklerim sızlıyor ağrı oluyor çok nadir sancı gelip gidiyo onun dışında hiçbir belirti yok 🙄😊 küçük kızım sağlıkla doğsun istiyorum artık 🙏 herkes sağlıkla kavuşsun miniklerine🐣
Akbas77- Meriwa Ya erkenden yapmak istemedim son zamanlar temiz temiz yaparız dedim yapıcak ablamlar var bide onlar yapıcağı icin cokta umursamadım 😂😂
tugbaayaz edavaslan95 son 17 adet sancısı gibi sancılarım oluyor hafiften o kadar belirtim hiç yok onun dışında beklemedeyiz 😁
Elifikros edavaslan95 son 13 bizde de belirti yok kanala da inmedi minnoşum 🤷🏻♀️ Günümüzü doldurcaz sanırım
edavaslan95 Elifikros bizde de aynı durumlar sağlıkla gelsinler inşallah ama insan da sabırsızlanıyor ne olacak diye 🤦🏻♀️
edavaslan95 Atlass olsun canım bebeğine kavuşma ağrıları elbet geçecek hepsi 🙏🏼 Bizde doğal yoldan bekliyoruz o sancılarıı 🤷🏻♀️